Νέα θλάση ο Τζούριτς – Χάνει το Ευρωβόλεϊ ο Ορεστιαδίτης αρχηγός της Εθνικής

Νέα ατυχία για τον διεθνή Εβρίτη άσο Δημήτρη Τζούριτς, ο οποίος έπαθε νέα θλάση και είναι επίσημα πλέον έκτος πλάνων του Δημήτρη Ανρδεόπουλου για τα τελικά του Ευρωβόλεϊ.

Μάλιστα, η ΕΟΠΕ το βράδυ της Δευτέρας προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση, γνωστοποιώντας ότι ο Τζούριτς δεν θα συνεχίσει με την Εθνική Ομάδα και παράλληλα χάνεται φαίνεται και κάθε ελπίδα για μια δυνατή επιστροφή του ίδιου στο κορυφαίο επίπεδο.

Η σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας αναφέρει:

Άτυχος και πάλι στάθηκε ο Δημήτρης Τζούριτς. Ο διεθνής διαγώνιος υπέστη θλάση στη προπόνηση της προηγούμενης Πέμπτης με τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε να αναφέρουν 15 μέρες αποχή από τις προπονήσεις. 

Σε συζήτηση που είχε με το τεχνικό επιτελείο αποφασίστηκε ότι ήταν προτιμότερο για την υγεία του, να ξεκουραστεί και να υποβληθεί στις απαραίτητες θεραπείες προκειμένου να είναι απόλυτα υγιής στις υποχρεώσεις του στο Ιταλικό πρωτάθλημα, αφού δεν θα μπορούσε να προλάβει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. 

Ο Τζούριτς βρέθηκε στην απογευματινή προπόνηση της Εθνικής και αποχαιρέτησε παίκτες και τεχνικό επιτελείο ευχόμενος καλή επιτυχία.