Χάος και αβεβαιότητα στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου! Τέλος ο Τσιπουργκένης, πρόταση στον Δίγκα

Ένα απόλυτο χάος και οι πιο δύσκολες ώρες στην ιστορία του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου φαίνεται πως διανύουν οι φίλοι της ομάδας, καθώς τελικώς σε ναυάγιο οδηγήθηκε η συνεργασία με τον προπονητή Παναγιώτη Τσιπουργκένη, πριν ακόμα μάλιστα αναλάβει τα ηνία των νταμπλούχων ΕΠΣ Θράκης!

Χωρίς να έχει βγει κάτι επίσημο, ο Τσιπουργκένης αποτελεί παρελθόν και οι τελευταίοι των Μοϊκανών διοικούντες του Μέγα Αλέξανδρου τρέχουν και δεν φτάνουν, προκειμένου να μην γράψουν μία μαύρη σελίδα στην ήδη τραυματισμένη ιστορία του Μέγα Αλέξανδρου.

Ήδη φήμες μιλούν για επιστροφή του «δάσκαλου» Γιώργου Διγκα στην ομάδα με την οποία κατέκτησε τίτλους, ωστόσο ο ίδιος αν και το σκέφτεται να αναλάβει μια ακόμη αποστολή αυτοκτονίας μετά από αυτην του Εθνικού Αλεξανδρούπολης δεν είναι ακόμα σίγουρος.

Φυσικά ερωτηματικό αποτελεί το πώς αυτή η ομάδα με την παρούσα κατάσταση θα μπορέσει την Κυριακή να κατέβει στο πρώτο επίσημο παιχνίδι απέναντι στον Πανδραμαϊκό, όπως φυσικά και το πώς θα αγωνιστεί στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής!