ΕΣΠΕΘΡ: Επενδύει στην νέα γενιά ο ιστορικός ΑΟ Ορεστιάδας

Ο ιστορικός Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ωστόσο οι στόχοι είναι εντελώς διαφορετικοί από την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Η ομάδα του Μιχάλη Κόβατς, έχοντας στη σύνθεση της τη νέα γενιά αθλητών που οδήγησαν την ομάδα στο φάιναλ φορ του Εφηβικού πρωταθλήματος και στην επόμενη φάση του παιδικού θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική και να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Βέβαια δεν έχει βγει κάποια ανακοίνωση σχετικά με τους προπονητές, το ρόστερ και γενικότερα κάποια ένδειξη ζωής, γεγονός που δεν συνάδει με την ιστορία του συλλόγου και τους στόχους που έχει θέσει η νέα διοίκηση του Παντελή Δραχτίδη, που θέλει να οδηγήσει εκ νέου την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών.

Τελευταία ένδειξη ζωής ήταν η παρουσία της διοίκησης του συλλόγου στον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και Σουφλίου όπως και η δημόσια πρόταση στον Βασίλη Στοάκη να αναλάβει το επικοινωνιακό σκέλος του ΑΟΟ, κάτι που είχε σχολιάσει ο Αθλητάμπουρας.