Είναι επίσημο! «Κρεμά» παπούτσια και ολοκληρώνει μια μεγάλη καριέρα στον ΓΑΣ Κομοτηνή ο Κίμωνας Λεχούδης

Εχει μήνες που το ThrakiSportS έχει αποκαλύψει ότι ο Κίμωνας Λεχούδης εγκαταλείπει την ενεργό δράση στο μπάσκετ για να ασχοληθεί με τις υπόλοιπες επαγγελματικές ασχολίες του – στις οποίες πλέον περιλαμβάνεται και η πολιτική καθώς εξελέγη δημοτικός σύμβουλος.

Κάποια στιγμή στο καλοκαίρι, εξαιτίας ενός εορταστικού σποτ του ΓΑΣ Κομοτηνή αφηνόταν να εννοηθεί ότι ίσως και ο Λεχούδης αναθεωρούσε για άλλη μια σεζόν. Δέχτηκε είναι η αλήθεια ασφυκτικό πρέσινγκ, αλλά τελικά αποφάσισε να πει το μεγάλο “αντίο” και να κρεμάσει παπούτσια.

«Παίκτης-σημαία του συλλόγου πήρε τη μεγάλη απόφαση να σταματήσει το μπάσκετ καθώς οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις του δεν του επιτρέπουν να γυμνάζεται όπως απαιτεί η κατηγορία. Ο Κίμωνας υπήρξε από τους πιο χαρισματικούς παίκτες που έβγαλε ο σύλλογός μας και το κενό του σίγουρα είναι ανεκπλήρωτο», αναφέρει σε ανακοίνωσή ο ΓΑΣ Κομοτηνή.

Η αναφορά περιλαμβάνεται σε ενημέρωση για τους παίκτες του περσινού ρόστερ που δεν θα συνεχίσουν τη νέα σεζόν στην ομάδα. Όπως αναφέρεται, επιθυμία του προπονητή και του Δ.Σ. ήταν φυσικά να παραμείνει στο ρόστερ, αλλά τελικά επικρατεί η επιθυμία του ίδιου του αθλητή ή αν θέλετε, πρώην πλέον αθλητή και νυν προπονητή (στον Ηρόδικο) αλλά και δημοτικό σύμβουλο Κομοτηνής.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάνουν σπορ και γήπεδο μπάσκετ