ΕΠΣ Έβρου: Ανακοινώθηκε από τις Φέρες με μια εβδομάδα καθυστέρηση ο Δροσάκης παρά τη φυγή Τσιομλεκίδη

Μια εβδομάδα πριν σε ρεπορτάζ του ThrakiSportS ειχε αναφερθεί η προσθήκη στην ομάδα της Θράκης Φερών του Αλέξανδρου Δροσάκη.

Ο πρώην μεσοαμυντικός του Έβρου Σουφλίου και του Πέπλου, που έχει εμπειρία και από τα γήπεδα της Γ’ Εθνικής, είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Καβάλας και έχει αγωνιστεί ακόμα στον ΠΑΟΚ Κεφαλαρίου Δράμας, στον Ολυμπιακό Καβάλας, στον ΑΟ Λουτρακίου και στον Κλεάνθη Παραδεισίου Ρόδου.

Βέβαια από την ημέρα του δημοσιεύματος μεσολάβησαν σημαντικές εξελίξεις στην Θράκη Φερών, με το διαζύγιο της ομάδας με τον προπονητή Βασίλη Τσιομλεκίδη και τους τέσσερις πρωτοκλασάτους παίκτες που είχε αποκτήσει από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Ωστόσο αυτό δεν επηρέασε την εξέλιξη της μεταγραφής,

Έτσι, ενώ οι Φέρες παραμένουν χωρίς προπονητή, τα ξημερώματα του Σαββάτου ανακοινώθηκε η απόκτηση του Δροσάκη. Η επίσημη ενημέρωση της ομάδας της Θράκης Φερών έχει ως εξής:

Ανακοινώνουμε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Δροσάκη, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον ΑΣ Πέπλου, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και σε
ΠAOK Kεφαλαρίου Δράμας, 
OΛYMΠIAKO Kαβάλας, 
EBPO Σουφλίου(Γ´EΘNIKH),
AO Λουτρακίου(Γ´EΘNIKH) και 
KΛEANΘH Παραδεισίου(A EΠΣ ΔΩΔEKANHΣOY).
Τον καλωσορίζουμε στη ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ και του ευχόμαστε καλή δύναμη και υγεία!