Άνω κάτω η Θράκη Φερών με μπαράζ αποχωρήσεων λόγω διαφοράς φιλοσοφίας και… Ένωσης Αλεξανδρούπολης

Παρελθόν από την Θράκη Φερών λίγες μέρες αφότου ανακοινώθηκαν είναι οι Γκαναβόζης, Δορουγιδένης και Μαρασλής που είχαν μετακομίσει στην ομάδα μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Τα τρία βασικά στελέχη των περσινών κυπελλούχων της ΕΠΣ Έβρου, με εμπειρία από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, είχαν δημιουργήσει προσδοκίες πρωταθλητισμού στις Φέρες αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν είναι κάτι εύκολα διαχειρίσιμο, ιδίως για περιφερειακές ομάδες.

Το προηγούμενο διάστημα κορυφώθηκαν στις Φέρες οι αντιδράσεις παραγόντων που διαφωνούσαν με την λογική να παραμεριστούν στο όνομα της διεκδίκησης ενός τίτλου τα δικά τους παιδιά υπέρ εκείνων που έρχονται ως μεγάλα ονόματα με μεταγραφή.

Παράλληλα, όπως έχει προαναγγείλει το ThrakiSportS, αρκετοί από τους παίκτες που υπογράφουν σε ομάδες και ανακοινώνονται αυτήν την περίοδο, είχαν φροντίσει να θέσουν όρους αποδέσμευσης σε περίπτωση που επιτύγχανε το εγχείρημα της Ένωσης Αλεξανδρούπολης και κατέβαινε κανονικά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αυτό είναι γεγονός πλέον και ήδη οι τρεις συγκεκριμένοι παίκτες λέγεται ότι έχουν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας ώστε και τη νέα σεζόν να εκπροσωπούν το εβρίτικο ποδόσφαιρο στη Γ’ Εθνική και να συμβάλουν με την εμπειρία τους στην αναβάθμισή του, έστω και φορώντας διαφορετική φανέλα.

Ωστόσο, μετα από αυτές τις εξελίξεις, την παραίτησή του φέρεται να υπέβαλε και ο προπονητής της Θράκης Φερών Βασίλης Τσιομλεκίδης, καθώς πήγε στον σύλλογο με βλέψεις πρωταθλητισμού και βλέπει πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί στην παρούσα κατάσταση να γίνει πραγματικότητα.

Συνεπώς η διοίκηση της Θράκης Φερών μπορεί να έχει ανακοινώσεις ακόμα και τα… φιλικά της περιόδου προετοιμασίας, οφείλει ωστόσο άμεσα να ψάξει για παίκτες και κυρίως για νέο προπονητή.