Υπέγραψε για τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ ο Αλεξανδρουπολίτης Αργύρης Δαρέλας

Με απόλυτη επιτυχία ακολούθησε όλα τα στάδια προετοιμασίας στον ΠΑΟΚ ο ποδοσφαιριστής του ΑΟ Μαΐστρου Αργύρης Δαρέλας και έτσι ανήμερα του Σωτήρος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ελλάδος και θα είναι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Μαΐστρου επιβεβαίωσε μάλιστα την είδηση εκδίδοντας σχετική ανακοίνωση αναφορικά με την μεταγραφή του παίκτη. Σε αυτήν αναφέρονται τα εξής:

“Σήμερα στις 06/08/2019 πραγματοποιήθηκε η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή μας Αργύρη Δαρέλα από τον Αθλητικό Όμιλο Μαΐστρου στην Κ-17 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η μεταγραφή ολοκληρώθηκε με την υπογραφή των συμφωνητικών για τα επόμενα τρία χρόνια, ανάμεσα στον Πρόεδρο του Α.Ο. Μαΐστρου, κ. Κώστα Τσαμπάζη και στον υπεύθυνος των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ, κ. Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο, ο οποίος καλωσόρισε το νέο απόκτημα στην καινούργια του ομάδα.

Η πορεία του αθλητή μας ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας και συνεχίστηκε από μια γεμάτη σεζόν στην ανδρική ομάδα του σωματείου μας με την κατάκτηση του πρωταθλήματος β κατηγορίας παράλληλα με μια εξαιρετική χρονιά στην Κ-16 της μικτής ομάδος ΕΠΣ Έβρου καθώς και από την προεπιλογή των Εθνικών Ομάδων.

Ο Αργύρης μας σήμερα αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο πως με σκληρή και απαιτητική προπόνηση, αγωνιστικότητα, ήθος και η αγάπη για το ποδόσφαιρο, παράλληλα με τις σχολικές του υποχρεώσεις, οι προσπάθειες ανταμείβονται, ας αποτελέσει λοιπόν ένα λαμπρό παράδειγμα για όλους τους νεότερους και όχι μόνο αθλητές μας.

Η Διοίκηση του σωματείου μας εύχεται καλή προσαρμογή σε αυτή τη νέα φάση της ζωής του και ας είναι η αρχή μιας μεγάλης και πετυχημένης πορείας.

Το Δ.Σ. Αθλητικού Ομίλου Μαΐστρου