Εβρίτης ο διάδοχος του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, Εβρίτισσα και η νέα εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ

Η Εβρίτισσα δημοσιογράφος και υποψήφια βουλευτής στο νομό Έβρου με τη Νέα Δημοκρατία Έλενα Σώκου, ορίστηκε εκπρόσωπος Τύπου του κυβερνώντος κόμματος για τα Περιφερειακά Μέσα Ενημέρωσης .

Αυτό ανακοινώθηκε πριν από λίγο, μαζί με τις υπόλοιπες αποφάσεις που αφορούν θέσεις της Ν.Δ. Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος αναλαμβάνει ο Τάσος Γαϊτάνης και Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ θα είναι ο Νίκος Ρωμανός.

Γενικός Διευθυντής του κόμματος ορίστηκε εδώ και λίγες ημέρες ο Ιωάννης Μπρατάκος και Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη στα κεντρικά γραφεία της οδού Πειραιώς ο Στέλιος Κονταδάκης.

Αυτή την ‘ώρα συνεδριάζει η Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας όπου μιλάει ο Πρόεδρος και Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Στη συνέχεια θα γίνει και η εκλογή του νέου Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής που θα αντικαταστήσει τον Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος έγινε υφυπουργός Αθλητισμού.

Στην θέση αυτή όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, θα εκλεγεί ο Εβρίτης με καταγωγή από την Σαμοθράκη Γιώργος Στεργίου, μέχρι πρότινος Γραμματέας Προγράμματος του κόμματος.

Πηγή: https://www.evros-news.gr