Τέλος και ο Λυμπέρης από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και επιστροφή στην Στερεά Ελλάδα

Μετά από μια γεμάτη σεζόν στη Γ’ Εθνική κατηγορία φορώντας την φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ο Θανάσης Λυμπέρης επιστρέφει στο Βοιωτικό ποδόσφαιρο για την ομάδα του Διστόμου.

Ο 25χρονος πλάγιος μπακ που ξεχώρισε με τους Εβρίτες θα αγωνιστεί στην ΕΠΣ Βοιωτίας με την φανέλα του Αμβρυσσέα Διστόμου. Φέτος πραγματοποίησε 23 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τον Εθνικό, κατακτώντας το Σούπερ Καπ, αλλά και το Κύπελλο Έβρου σε μια αξέχαστη χρονιά με πολλή περιπέτεια και μια σεζόν που δύσκολα ο ίδιος θα ξεχάσει, αφού η ομάδα μόνη της χωρίς διοίκηση κατάφερε να κάνει πολλά μικρά θαυματα, ωστόσο μετά το τέλος της διέλυσε και η 14αδα σχεδόν αποχώρησε πλην Καρακασίδη που έμεινε να βοηθήσει τους κυπελλούχους Έβρου.

Ο Λυμπερης αγωνιστηκε από τα 16 του στις ακαδημίες του Αστέρα Τριπολης μαζί με τον Νικο Γαιδατζή, και κατοπιν μετα από μια τετραετια που βρέθηκε και στην προετοιμασία και της πρωτης ομάδας συνέχισε σε Φωκικο, Οπουντιος Μαρτίνου, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Παναλιαρτος, Αχιλλέας Φαρσαλων, Ένωση Μακρακώμης και στην Ολυμπιάδα Οινοφύτων,

Η ανακοίνωση της ομάδας του Διστόμου: Ο Αμβρυσσέας ανακοινώνει την πέμπτη προσθήκη με την απόκτηση του Θανάση Λυμπέρη

Ο 25χρονος αμυντικός , αγωνίζεται ως αριστερό / δεξί μπάκ , ενω έχει αγωνιστεί και ως στόπερ και αμυντικό χάφ σε αρκετές ομάδες στη πλούσια καριέρα του .

Αστέρας Τριπολης, Φωκικος, Οπουντιος Μαρτίνου, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Παναλιαρτος, Αχιλλέας Φαρσαλων, κ.α

Ο Θανάσης κατάγεται απο Αλίαρτο, γεννημένος στις 14/02/1994

Τον καλωσορίζουμε στο Δίστομο και του ευχόμαστε μια πετυχημένη σεζόν με υγεία και να υλοποιηθούν οι στόχοι μας !