Volley League: Μετά τον Ανέστη κοντά σε επιστροφή στη Γερμανία και ο Κώστας Δαλακούρας

Πριν από λίγο καιρό πέρασε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του μοιράζοντας όρκους αγάπης. Πλέον ο Κώστας Δαλακούρας αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με όλες τις υπάρχουσες ενδείξεις να δείχνουν επιστροφή στην Γερμανία.

Ο Κώστας Δαλακούρας μετά το περσινό του πέρασμα από την ΑΕ Κομοτηνής και την απογοητευτική πορεία της ομάδας, καθώς υποβιβάστηκε στην Α2 Κατηγορία παρά το θετικό της ξεκίνημα, ψάχνει πλέον τον νέο σταθμό της καριέρας.

Αρκετές φήμες συνδέουν το όνομα του με την επιστροφή στην Γερμανία στην οποία έμεινε για δύο χρόνια αγωνιζόμενος στην CV Mitteldeutschland, αποτελώντας ακρογωνιαίο λίθο στην επίτευξη της ανόδου στην Bundesliga.

Βέβαια όλες αυτές οι φήμες μπορεί να συνδέονται και με την μεταγραφή του αδερφού του Ανέστη στην Γερμανική Μπουντεσλίγκα και την TSV Giesen Grizzlys, τον οποίο μπορεί και να ακολουθήσει.

Ο Ανέστης θα αναχωρήσει για τη Γερμανία αμέσως μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Εθνική Ανδρών, στην προετοιμασία της οποίας ενόψει συμμετοχής στο Ευρωβόλεϊ συμμετέχει από την περασμένη Πέμπτη.

Μένει να φανεί αν θα τον ακολουθήσει και ο Κώστας, που ωστόσο έχει πλέον και οικογενειακούς λόγους για να σκέφτεται διπλά και τριπλά τέτοιες μετακινήσεις στο εξωτερικό.