Masters 2019: Στον τελικό του Πανελληνίου Μούχλιας και Μιχελάκης, για το χάλκινο Μπανιώτης και Τερζόγλου

Για πρώτη φορά στα δύο χρόνια που είναι συμπαίκτες, ο Γιώργος Μιχελάκης και ο Βασίλης Μούχλιας θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα Ελλάδας στο μπιτς βόλεϊ.

Αντίπαλοί τους θα είναι οι Δημήτρης Νιώπας και Θοδωρής Παπαδημητρίου, οι οποίοι με μεγάλη ανατροπή προκρίθηκαν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ.

Οι νικητές του τουρνουά Masters στο Αντίρριο στον πρώτο ημιτελικό του Agios Nikolaos Finals νίκησαν το θρακιώτικο δίδυμο των Ραφαήλ Μπανιώτη και Γιώργου Τερζόγλου με 2-0 (21-14, 21-14) σετ, ομάδα που είχαν χάσει στον τελικό του Masters στην πλατεία Αριστοτέλους.

Οι Νιώπας/Παπαδημητρίου βρέθηκαν πίσω με 1-0 σετ και 20-18 στο δεύτερο από τους Παναγιώτη Ιωαννίδη/Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, όμως βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα για να ισοφαρίσουν με 22-20 και να κατακτήσουν στη συνέχεια και το τάι μπρέικ με 15-11.

Ο τελικός θα ξεκινήσει στις 19.45 σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ Sports. Για την τρίτη θέση θα αναμετρηθούν στις 17.45 οι Ραφαήλ Μπανιώτης/Γιώργος Τερζόγλου – Παναγιώτης Ιωαννίδης/Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης.