ΕΠΣ Έβρου: Ανακοίνωσε «Τογγου» και ακόμα πέντε ανανεώσεις η ΑΕΚ Έβρου

Η διοίκηση της ΑΕΚ Έβρου ανακοίνωσε επίσημα το απόγευμα της Παρασκευής την απόκτηση του Ξανθιωτη γκολκίπερ Γιώργου Τογγουλίδη.

«Ο Γιώργος Τογγουλίδης είναι γεννημένος στις 01-09-1990 και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Αγωνίστηκε τις χρονιές 2001-2003 στον Απόλλων Διομιδιας. Την χρονιά 2004-2005 φόρεσε την φανέλα του Κόσμου Λεύκης και στη συνέχεια για 7 χρόνια (2006-2013) αυτήν της ΑΕΚ Κυψέλης.
Το 2014 πήρε μεταγραφή στον Ορφέα Νέας Αμίσσου στην οποία αγωνίστηκε για 2 χρόνια. Τη σεζόν 2017-2018 αγωνίστηκε στη Θράκη Φερών ενώ τέλος, τη σεζόν 2018-2019 σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Έβρο Σουφλίου. 
Κλείνοντας, η διοίκηση της ΑΕΚ Έβρου θα ήθελε να ευχαριστήσει τη διοίκηση του Έβρου Σουφλίου για την άψογη συνεργασία στην ολοκλήρωση της μεταγραφής. Γιώργο καλώς ήρθες», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Νωρίτερα, με άλλες ανακοινώσεις, είχε γνωστοποιήσει τα προηγούμενα πέντε 24ωρα την παραμονή στην ομάδα πέντε ακόμα παικτών που μετείχαν και στο ρόστερ της περσινής περιόδου. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις, από την πιο πρόσφατη, μερικές ώρες πριν, μέχρι την πιο παλιά, το πρωινό της 22ας Ιουλίου:

«Η ΑΕΚ Έβρου είναι σε ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Μπουρουτζή για ακόμα ένα χρόνο. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

«Η A.E.K. EBΡΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή μας Σωτήρη Τερζή για τέταρτη χρονιά. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες»

«H Α.Ε.Κ. ΕΒΡΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές, Στέφανο Πολυχρονίδη, και Κώστα Τιαλάκα.
Τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας»

«Η A.E.K. EBΡΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή μας Νίκο Κατσακίδη .
Του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες».