Η ποδοσφαιρική 18άδα που συνόδευσε τον γαμπρό Μκρτσιαν στα σκαλιά της εκκλησίας

Ο μήνας του μέλιτος ολοκληρώνεται για τον Ανδρέα Μκρτσιαν και την αγαπημένη του Χριστίνα Θεοδωροπούλου, που ενώθηκαν πρόσφατα με τα δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος.

Λίγο πριν επιστρέψει και ο ίδιος στην ποδοσφαιρική κανονικότητα, ξεκινώντας προετοιμασία στη Ρόδο με τη νέα του ομάδα, τον Διαγόρα, φρόντισε ο ίδιος να ευχαριστήσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο τους φίλους του από τον χώρο του ποδοσφαίρου που του… συμπαραστάθηκαν στον γάμο, καθώς βρέθηκαν στο πλευρό του στην ευτυχέστερη ημέρα της ζωής του.

Ανέβασε στα social media μια φωτογραφία από τα σκαλιά της εκκλησίας, όταν ακόμα κρατά την ανθοδέσμη που θα δώσει στην Χριστίνα, με ολόκληρη ποδοσφαιρική 18άδα να τον πλαισιώνει.

Ανάμεσά τους ο προπονητής του στον Νέστο Χρυσούπολης Κυριάκος Κετσιεμενίδης και αρκετοί πρώην συμπαίκτες αλλά πάντα φίλοι του, όπως ο Πάρης Πεχλιβάνης, ο Θοδωρής Τορομανίδης, ο Χάρης Χαραλαμπίδης, ο Νίκος Μελισσόπουλος, ο Λάζαρος Ορφανίδης, ο Γιώργος Λαζαρίδης, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο Γιούρι Λοντίγκιν, ο Γιάννης Βενετάκης, ο Αλέξανδρος Μελισσόπουλος, ο Βαγγέλης Καρασερίδης, ο Παύλος Καθάριος και ο Νάσος Αθανασίου…