Επιβεβαίωση ThrakiSportS για κινήσεις άμεσης ανόδου του ΑΛΕΞ στη νέα Γ’ Εθνική!

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες το ThrakiSportS παρακολουθεί στενά το σήριαλ της ενδεχόμενης επιστροφής του Άλεξ όχι απλά στα μεγάλα σαλόνια του τοπικού πρωταθλήματος αλλά ενδεχομένως της Γ’ Εθνικής, έπειτα από την διαφαινόμενη μη κάθοδο του Ορέστη Ορεστιάδας.

Η πληροφορία αμφισβητήθηκε από αρκετούς, αλλά έρχεται με τον πιο επίσημο τρόπο η διοίκηση του ΑΟ Θράκης με δελτίο Τύπου που εκδόθηκε το πρωί να την επιβεβαιώσει. Σε αυτό αναφέρεται ρητά ότι υπάρχει ενόψει της πιθανότητας να συμμετάσχει η ομάδα του ΑΛΕΞ στην Γ’ Εθνική την προσεχή αγωνιστική περίοδο, καλούνται οι φίλοι του ποδοσφαίρου της Αλεξανδρούπολης σε συνάντηση στο Επιμελητήριο Έβρου στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας.

Θυμίζουμε ότι το ThrakiSportS είναι το μόνο μέσο ενημέρωσης της περιοχής που κόντρα στις επίσημες ανακοινώσεις που λένε το ακριβώς αντίθετο, έχει αποκαλύψει 1ον) ότι είναι πολύ πιθανή η ΜΗ κάθοδος του πρωταθλητή της ΕΠΣ Έβρου Ορέστη Ορεστιάδας στη νέα Γ’ Εθνική και 2ον) ότι διενεργούνται συζητήσεις συγχώνευσης της δευτεραθλήτριας Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου με τον ΑΟ Θράκης Άλεξ, έτσι ώστε πιθανά να βρεθεί το Άλεξ μετά από δυο δεκαετίες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Δέκα μέρες μετά από τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα φαίνεται ότι εξελίξεις τρέχουν. Καπνός κόντρα στην αμφισβήτηση υπάρχει, πλέον αποδεικνύεται με τον πιο επίσημη τρόπο ότι υπάρχει και φωτιά. Ανεξάρτητα από το ποια θα είναι η κεντρική κατάληξη, η ουσία είναι ότι υπάρχει πλέον σοβαρό ενδεχόμενο το ΆΛΕΞ, που πριν δυο χρόνια ανέστειλε τη λειτουργία του, να βρεθεί τη νέα σεζόν στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής.

Το δελτίο Τύπου που εξέδωσε το πρωί ο ΑΟ Θράκης έχει ως εξής: «Ενόψει των νέων εξελίξεων και της πιθανότητας να συμμετέχει η ομάδα του ΑΛΕΞ στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία την προσεχή αγωνιστική περίοδο μετά από 20 περίπου χρόνια παρακαλούνται οι φίλοι του ΑΛΕΞ και γενικότερα οι φίλοι του ποδοσφαίρου να παραβρεθούν στην αίθουσα του επιμελητηρίου Έβρου, 3ος όροφος την 29η Ιουλίου 2019 και ώρα 19:30».

Δεξιά μπορείτε να δείτε την επιστολή με την οποία γίνεται γνωστό ότι καλούνται οι φίλοι του ΑΛΕΞ αλλά και γενικά του ποδοσφαίρου της Αλεξανδρούπολης να παραβρεθούν στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Έβρου για να συζητηθεί το ενδεχόμενο. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα δυο επίμαχα δημοσιεύματα του ThrakiSportS, που δέκα μέρες αποκάλυπταν τις παρασκηνιακές διεργασίες και επιβεβαιώνονται σήμερα με αυτήν την επίσημη επιστολή…