Κινήσεις για συγχώνευση του Άλεξ και της Ενωσης Άνθειας με φόντο την άμεση άνοδο στη Γ’ Εθνική

Δύο χρόνια μετά την διάλυση της ομάδας του Άλεξ, όχι μόνο είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει αλλά δεν αποκλείεται να δούμε τον ιστορικό σύλλογο να εκπροσωπεί το εβρίτικο ποδόσφαιρο στα εθνικά πρωταθλήματα και την Γ’ Εθνική.

Πληροφορίες του ThrakiSportS αναφέρουν ότι βρίσκονται σε εξέλιξη διαδικασίες ενδεχόμενης συγχώνευσης της Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου με το ανδρικό ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΟ Θράκης, το οποίο ως γνωστόν ουσιαστικά κουβαλάει το αρχείο και το βαρύ όνομα του Άλεξ.

Εφόσον επιτευχθεί η συμφωνία, ουσιαστικά ο ΑΟ Θράκης Άλεξ που αποτελούσε την ομάδα που μετείχε πέρυσι στην Β’ ΕΠΣ Εβρου θα γίνει ένα με την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου, που όπως μαρτυρά το όνομά της αποτελεί και αυτή σύλλογο που προέκυψε από την συγχώνευση δύο ομάδων.

Εφόσον οι τέσσερις αυτοί διαφορετικοί σύλλογοι γίνουν πράγματι ένα, το πιο πιθανό είναι να προκριθεί το όνομα του ιστορικού Άλεξ αλλά όχι πλέον με το καταχρεωμένο ΑΦΜ που οδήγησε στην αναστολή λειτουργίας του σωματείου, ούτε με αυτό του ΑΟ Θράκης αλλά με εκείνο της Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι αυτή η νέα ομάδα ενδέχεται όχι απλά να διεκδικήσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική, αλλά να την πετύχει άμεσα και με το… καλημέρα. Βλέπετε, η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου πέρυσι τερμάτισε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας στην Α’ ΕΠΣ Έβρου και είναι πρώτη επιλαχούσα αν δεν δηλωθεί ο Ορέστης στη Γ’ Εθνική.

Όπως έχει αποκαλύψει από το μεσημέρι της Δευτέρας το ThrakiSportS, το σενάριο να μην δηλωθεί ο Ορέστης στη Γ’ Εθνική είναι αυτην την στιγμή το επικρατέστερο. Με βάση αυτά τα δεδομένα, δεν αποκλείεται λοιπόν οι άνθρωποι του Άλεξ να ήξεραν κάτι παραπάνω, όταν έκαναν προαναγγελία την Κυριακή στα social media για επιστροφή στις μεγάλες κατηγορίες.

Πλέον το σενάριο η ομάδα του ιστορικού Άλεξ να επιστρέψει και μάλιστα δυνατή, συμμετέχοντας στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, είναι κάτι που μόνο ως αποκύημα φαντασίας δεν μπορεί πλέον να χαρακτηρίζεται…