Μεταγραφή αεροδρομίου με Γιαννακιτζίδη από τον Ίασμο για την Δόξα Γρατινής

Μια μεταγραφή που πιθανώς αλλάζει ισορροπίες είναι αυτη που πραγματοποίησε η ενισχυμένη φέτος Δόξα Γρατινής του Ζόραν Στοίνοβιτς με τον Χρήστο Γιαννακιτζίδη.

Ο αρχηγός του νταμπλούχου Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου δεν άντεξε άλλο την περίοδο αναμονής και το πως θα κατέβει φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και παρά το φλέρτ με τον Κεραυνό Πέρνης και τον Πανθρακικό προτίμησε να παραμείνει στην ΕΠΣ Θράκης και να αγωνιστεί με την φιλόδοξη Δόξα Γρατινής που πλέον με αυτόν είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο μαζί με τον Πανθρακικό και το Ν. Σιδηροχωρι. Φετος ήταν ο δευτερος σκόρερ του πρωταθλήματος με 16 τέρματα μετά τον Βάσκο.

Ο 25χρονος (γεννημένος 4.7.94), ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημιες των Ουζουνίδη-Γκουτσίδη, και στην συνέχεια βρέθηκε στις ακαδημίες του Πανθρακικού, και μετα στα Κ17 και Κ20 του Άρη, όπου ξεχώρισε από τον προπονητή τότε του Άρη Σάκη Τσιώλη. Κατόπιν ακολούθησε ο Έβρος Σουφλίου, ο Απόλλων Καλαμαριάς, η Δόξα Προσκυνητών και ο Μέγας Αλέξανδρος Ίασμου. Επίσης ηταν προ δεκαετίας στην «χρυσή» μικτή ομάδα της ΕΠΣ Θράκης που το 2009 κατέκτησε το τρόπαιο με προπονητή τον Κώστα Γενενετζή.