Α2 Ανδρών: Ανησυχητική στασιμότητα στην ΑΕ Κομοτηνής

Έχουν περάσει δύο μήνες από την στιγμή που ο ισχυρός άνδρας του βόλεϊ της Ροδόπης Τάσος Πετρίδης είχε κάνει δηλώσεις στον λογαριασμό της ΑΕ Κομοτηνής στο YouTube, όπου τόνιζε πως θα παραμείνει ο βασικός κορμός και θα έχει η ομάδα πορεία πρωταθλητισμού.

Φτάνοντας στα τέλη Ιουλίου, όλοι οι βασικοί αθλητές –όπως ήταν λογικό – αποτελούν παρελθόν, όχι μόνο οι ξένοι αλλά και οι Έλληνες, αφού προτιμούν να συνεχίσουν όπως ο Δαλακούρας στο εξωτερικό παρά σε ομάδα της Α2 Ανδρών.

Την πόρτα της εξόδου ακολούθησαν και οι Άρης Ανδρεάδης και Ραφαήλ Μπανιώτης, που θα συνεχίσουν στον γειτονικό Ερμογένη, ο οποίος ενισχύεται αρκετά ενόψει της παρθενικής του εμφάνισης στην Α2 Κατηγορία Ανδρών.

Την ίδια στιγμή, εκτός από την διαρροή που υπήρξε στο θέμα της ανανέωσης του Ηλία Κρεούζη, δεν υπάρχει κανένα άλλο ίχνος που να μαρτυρά ζωή!

Αυτήν την στιγμή η ΑΕ Κομοτηνής εκτός από μερικούς εφήβους, που τερμάτισαν πέρυσι στην 2η θέση του πρωταθλήματος Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας, δεν έχει κάτι άλλο στο δυναμικό της. Και σίγουρα με εφήβους πρωταγωνιστική πορεία δεν μπορεί να υπάρξει.

Ο Ηλίας Κρεούζης καλείται από το «μηδέν» να φτιάξει ομάδα, στηριζόμενος στις δικές του προσωπικές σχέσεις καθώς εφόσον δεν έρθουν αρκετοί και ποιοτικοί παράλληλα αθλητές, κανείς δεν μπορεί να διασφαλίσει πως η ομάδα της Κομοτηνής, που τέτοια περίοδο πέρυσι είχε σχεδόν πλήρες το ρόστερ για την Volley League, ότι φέτος δεν θα κινδυνέψει ακόμα και να… υποβιβαστεί.