Μετά από 21 χρόνια στον Έβρο Σουφλίου «κρεμάει» τα παπούτσια του ο Γιώργος Πετκίδης!

Τέσσερις ημέρες πριν τα γενέθλιά του, ο Γιώργος Πετκίδης που έχει όνομα που έχει ταυτιστεί με την ομάδα του Έβρου Σουφλίου, έλαβε τελικά την οριστική απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Για 21 χρόνια φόρεσε την φανέλα του Έβρου Σουφλίου ο 35χρονος αμυντικός και αμυντικός μέσος που σε λίγες ημέρες θα έχει και τα γενέθλιά του (24-07-1984), τον αγαπημένο του Έβρο Σουφλίου, τον υπηρετεί από το 1993 όταν ξεκίνησε παιδί από τις ακαδημίες του, στις οποίες είναι πλέον και ο προπονητής, ενώ είχε αναλάβει και το ρόλο υπηρεσιακού προπονητή την τελευταία χρονιά της Γ’ Εθνικής.

Από τότε 5 μόνο σεζόν αγωνίστηκε σε άλλες ομάδες του Έβρου. Συγκεκριμένα αγωνίστηκε μια τριετία στην Ένωση Άνθειας Αρίστεινου τις σεζόν (2009-2010, 2011-13), όπου πήρε και ένα πρωτάθλημα, την χρονιά της ανόδου (2013-14) στην Γ’ Εθνική με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης έχοντας προπονητή τον Βασίλη Τσιομλεκίδη και την επόμενη στην Κορνοφωλιά. Έτσι αισίως συμπλήρωσε φέτος μια εικοσαετία συν ένα στον Έβρο Σουφλίου και 15 στην πρώτη ομάδα (από το 2000 σε ηλικία 16 ετών).

Ο Πετκίδης ο οποίος είναι και αστυνομικός, με προπονητή τον Τσιομλεκίδη κατέκτησε με την ομάδα της Αστυνομίας και δυο πρωταθλήματα της Αστυνομίας. 

Εβρος Σουφλίου – Άρης εναντίον του Ντούνη

Η απόφαση του 35χρονου αμυντικού γνωστοποιήθηκε μέσα από ανακοίνωση του Έβρου Σουφλίου. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Το ΔΣ, οι υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομής, οι προπονητές και οι αθλητές όλων των τμημάτων του ΑΣ «Έβρος» Σουφλίου, μετά την οριστική απόφαση του Γιώργου Πετκίδη να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, νιώθουμε την ανάγκη να τον ευχαριστήσουμε για την άριστη συνεργασία και το ήθος που επέδειξε φορώντας την φανέλα του Έβρου Σουφλίου. Αποτελεί τιμή για το σύλλογο μας που επέλεξε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε.
Το ήθος και ο χαρακτήρας του Γιώργου Πετκίδη, ταιριάζουν απόλυτα με την γενικότερη φιλοσοφία του Έβρου Σουφλίου και ως εκ τούτου θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε που παραμένει κοντά μας και προσφέρει τις προπονητικές του γνώσεις από το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή. Μας χαροποιεί που τέτοιες προσωπικότητες σαν και τη δική του πλαισιώνουν την ακαδημία μας και γίνονται πρότυπα για τα παιδιά μας.

ΓΙΩΡΓΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ….!!!!