Α2 Ανδρών: Επιβεβαίωση για την μετακίνηση Ανδρεάδη και Μπανιώτη από την Κομοτηνή στην Ξάνθη

Οι πληροφορίες για την μετακίνηση των δύο πρώην παιχτών της AE Κομοτηνής προς τον Ερμογένη Ξάνθης που μετέδωσε προ δύο εβδομάδων το ThrakiSportS και συγκεκριμενοποίησε στις αρχές της περασμένης, επιβεβαιώνονται τις τελευταίες ώρες.

Ο Αλεξανδρουπολίτης Άρης Ανδρεάδης και ο Κομοτηναίος Ραφαήλ Μπανιώτης θα συνεχίσουν, όπως φαίνεται, την καριέρα τους στον Ερμογένη Ξάνθης στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα στην Α2 Ανδρών ύστερα από την φετινή της άνοδο.

Ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν μείνει μόνο οι υπογραφές (μπορεί και να έχουν πέσει και αυτές) και οι τελικές ανακοινώσεις.

Ο Ανδρεάδης θα ενισχύσει τον Ερμογένη στην θέση του διαγώνιου ενώ ο Μπανιώτης στην θέση των ακραίων και με τους δυο παίχτες να διαθέτουν την εμπειρία από την Volley League μετά το φετινό τους πέρασμα με την ομάδα της Κομοτηνής.

Η ομάδα της Ξάνθης κοιτάει και άλλους υποψήφιους στόχους για την ενίσχυση της στις θέσεις του πασαδόρου, του κεντρικού και του λίμπερου. Αυτή της ΑΕ Κομοτηνής αποδυναμώνεται, αν και η διοίκηση είχε δεσμευθεί για παραμονή του βασικού κορμού.