Football League: Στον Διαγόρα με τον Μκρτσιαν ο Τεό Παπαδόπουλος

Στον Διαγόρα Ρόδου παρέα με τον Ανδρέα Μκρτσιάν και στο πρωτάθλημα της Football League θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρωην μπακ Πανθρακικού και Άρη, Θοδωρής Παπαδόπουλος, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα της Νίκης Βόλου.

Ο έμπειρος αριστερός οπισθοφύλακας που επαιξε το 2010 στον Πανθρακικο, ήταν στα πλάνα της νέας διοίκησης και γι’ αυτόν τον λόγο του έγινε πρόταση ανανέωσης συνεργασίας, όμως η προσφορά ήταν πολύ χαμηλότερη σε σχέση μ’ αυτή του Διαγόρα και παρόλο που ο ποδοσφαιριστής είχε προτεραιότητα να παραμείνει στον Βόλο, αυτό δεν κατέστη δυνατό. Ο 32χρονος αμυντικός με τη φανέλα της Νίκης συμπλήρωσε 32 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, σκοράροντας και δύο φορές.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:«Ακόμα έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή απέκτησε ο Διαγόρας. Η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ‘’Γ.Σ. Διαγόρας 1905’’ ανακοινώνει την απόκτηση του Θοδωρή Παπαδόπουλου.

Είναι 32 ετών και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού.

Ο Παπαδόπουλος προέρχεται από τη Νίκη Βόλου ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις ομάδες: Άρη Θεσσαλονίκης, Θερμαϊκό, Πανθρακικό, Δόξα Δράμας, Μακεδονικό, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Ηρακλή Ψαχνών, Απόλλων Λάρισας και Αστέρα Αμαλιάδας.

Ο «γηραιός»  του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία!»