ΕΠΣ Έβρου: Επιβεβαιώθηκε και επίσημα η επιστροφή του Δημήτρη Πουλιλιού στο Σουφλί

Επισημοποιήθηκε η συμφωνία μεταξύ του Έβρου Σουφλίου με τον Δημήτρη Πουλιλιό να είναι ο νέος προπονητής που θα οδηγήσει την ομάδα και τη νέα χρονιά στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου.

Το ThrakiSportS ήταν αυτό που πρώτο σας ενημέρωσε για την έλευση του πριν 3 βδομάδες. Ο νεαρός προπονητής πριν την επισημοποίηση του, αποχαιρέτησε την ΑΕ Διδυμοτείχου όπου βρισκόταν την τελευταία διετία με ανάρτησή του στο διαδίκτυο.

Η ανακοίνωση του Σουφλίου αναφέρει: Το ΔΣ του Α.Σ. «Έβρος» Σουφλίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει τη έναρξη της συνεργασίας του με το Δημήτριο Πουλιλιό, για τη θέση του προπονητή της ομάδας. Ο Δημήτρης Πουλιλιός άφησε άριστες εντυπώσεις, ως γυμναστής, κατά τη διάρκεια της περσινής προετοιμασίας της ομάδας, τα αποτελέσματα της οποίας άφησαν απόλυτα ικανοποιημένους όλους στο Σύλλογο. Φέτος καλείται πλέον από τη θέση του προπονητής και έχοντας την εμπειρία της Γ΄ Εθνικής με την ΑΕΔ, ως συνεργάτης και βοηθός του κ. Τελκίνσκι αλλά και ως προπονητής τμημάτων υποδομή, να υποστηρίξει το νέο πλάνο του Συλλόγου που στηρίζεται στην έντονη παρουσία και την ανάδειξη ποδοσφαιριστών που προέρχονται κυρίως από τις ακαδημίες του Α.Σ. «Έβρος» Σουφλίου, με την εμπιστοσύνη των διοικούντων στο Σύλλογο να είναι δεδομένη. Το ΔΣ του Α.Σ. «Έβρος» Σουφλίου καλωσορίζει και επίσημα το Δημήτρη Πουλιλιό στο Σύλλογο και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και πίστη στους στόχους που έχουν τεθεί από κοινού με το Σύλλογο.