Αγωνιστική και οργανωτική αποτυχία αλλά και μηδαμινή προβολή στο φετινό τουρνουά μπιτς χάντμπολ της Αλεξανδρούπολης

Το MediteRRanean Βeach Handball Tour διοργανώθηκε και φέτος 11 με 14 Ιουλίου για 8η χρονιά στην παραλία Αγίας Παρασκευής της Αλεξανδρούπολης, αλλά η φετινή διοργάνωση στέφθηκε ίσως από τη μεγαλύτερη αποτυχία των τελευταίων ετών.

Πέρα από το γεγονός ότι η διοργάνωση έγινε στην… αφάνεια, με μηδέν ενημέρωση προς το φίλαθλο κοινό και τα μέσα ενημέρωσης (είτε πριν είτε κατά την διάρκεια είτε και μετά), από όσα έγιναν γνωστά στέφθηκε και από αποτυχία. Αγωνιστικά αλλά και οργανωτικα.

Ρόλο σε αυτό, πέρα από την μηδαμινή διαφήμιση και προβολή έπαιξε και ο καιρός. Η καταιγίδα μάλιστα διέκοψε τον τελικό δύο φορές και μάλιστα η δεύτερη ήταν… οριστική, με αποτέλεσμα να μην αναδειχθεί νικητής και τον τίτλο να μοιραστούν οι δυο φιναλίστ: ο Απόλλων Καλαμαριάς και ο Απόλλων Σταυρούπολης.

Σε αγωνιστικό επίπεδο οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, διοργανωτές του τουρνουά, δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό ούτε στους άνδρες ουτέ στις γυναίκες. Γενικά, η διοργάνωση δείχνει να έχει φθίνουσα πορεία, με τις συμμετοχές φέτος να περιορίζονται σε μονοψήφιο αριθμό ομάδων.