Γ’ Εθνική: Οι αντίπαλοι του Λεύκιππου και της Ασπίδας στο φετινό πρωτάθλημα

Πιο ανταγωνιστικό από κάθε άλλη χρονιά αναμένεται να είναι το φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, στον 4ο όμιλο της οποίας θα μετέχουν η Ασπίδα Ξάνθης και ο Λεύκιππος Ξάνθης.

Σύμφωνα με τις προκηρύξεις για τα Εθνικά Πρωταθλήματα που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ, τα δεδομένα έχουν ως εξής:

Οι σύλλογοι, οι οποίοι θα συμμετέχουν – σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΟΚ – στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής είναι οι εξής:  ΑΟ Λεύκιππος Ξάνθης. ΑΠΣ Ασπίς Ξάνθης, ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ΑΣ Κένταυρος Καλλικράτειας, ΑΟΚ Ίκαροι Σερρών, ΜΑΣ Μαντουλίδης, ΑΣΑΑ Ζέφυρος 02, ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς , ΔΕΚΑ, ΜΕΝΤ, ΑΣ Ελπίδα Αμπελοκήπων, ΓΣ Μέγας Αλέξανδρος, ΑΣ Μακεδονικός, ΑΟ Πολυγύρου

Η κλήρωση του 4ου Ομίλου της Γ΄Εθνικής  Ανδρών Μπάσκετ θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Καυτανζόγλειου Σταδίου την Τρίτη 20 Αυγούστου και ώρα 13:00 ενώ η έναρξη του πρωταθλήματος ορίζεται για την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019.

Η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής στα Εθνικά Πρωταθλήματα λήγει τη Δευτέρα 15/7/2019. Αυτό σημαίνει ότι τότε θα ξεκαθαρίσει ποιες από τις ανωτέρω ομάδες θα δηλωθούν ώστε να συμπληρωθούν τυχόν κενά. Τότε θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση και στις πιο πάνω κατηγορίες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λεύκιππος είναι τρίτος επιλαχών για άνοδο στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικης και ήδη ακούγεται ότι είναι σοβαρό το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν αυτά τα κενά, κάτι που σε μεγάλο βαθμό θα εξαρτηθεί και από το αν θα δηλωθεί ή όχι στην Α2 Ανδρών ο Ολυμπιακός.