Γ’ Εθνική: Στον Άρη Αβάτου με 6 μήνες καθυστέρηση ο Τιμόθεος Ζαγγούλος του Κοσμίου

Με καθυστέρηση λίγων μηνών αφού το χειμώνα βρέθηκε πολύ κοντά στην μετακίνησή του στον Άρη Αβάτου ο Τιμόθεος Ζαγγούλος θα είναι παίκτης της ομάδας της Ξάνθης και έτσι μια ακόμη χρονιά θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική.

Ο  Ζάγγουλος γεννηθηκε στις 20 Μαΐου του 1998 και κατάγεται από το χωριό Κακοπετριά. Ξεκίνησε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο στην ηλικία των οκτώ στην ακαδημία Πανσόλιος. Στα δώδεκα του εντάχθηκε στις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ, όπου και αγωνίστηκε μέχρι τα δεκαοκτώ και κατέκτησε  5 διαδοχικά πρωταθλήματα (Κ13, Κ15, Κ16, Κ17 και Κ21). Τον τελευταίο χρόνο του στη Κύπρο, πριν αναχωρήσει για τις σπουδές του στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, αγωνίστηκε στην Κ21 της Ομόνοιας με την οποία κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το Κύπελλο Κ21.

Παράλληλα, υπηρετούσε στην Εθνική Φρουρά. Με τον ερχομό του στην Κομοτηνή εντάχθηκε στον ΠΑΟΚ Κοσμίου όπου αγωνίστηκε την περίοδο 2017-2018, κατακτώντας το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ’ εθνική και ήταν MVP του πρωταθλήματος 2017-18, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική κόντρα στην νέα του ομάδα τον Άρη Αβάτου.

Η ανακοίνωση του Άρη Αβάτου: Πρώτη μεταγραφή για την ομάδα μας για την νέα χρονιά.
Τιμόθεος Ζαγγούλος 20/5/1998 κεντρικός αμυντικός καθώς και μέσος.
Την περσινή χρονιά αγωνιζότανε με τα χρώματα του ΠΑΟΚ Κοσμίου με το ενδιαφέρον της ομάδος μας να υφίσταται από πέρυσι.
Κατάγεται από την Κακοπετριά Κύπρου και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας.