Αποχωρεί από τον Ίασμο ο πρώην του ΑΟΞ «Άνταμ» Καλογρανάς και «φλερτάρει» με την Δόξα Γρατινής

Κοντά σε μια ακόμη σπουδαία προσθήκη μετά τους Εφτούν και Στοίνοβιτς βρίσκεται η Δόξα Γρατινής καθώς η ομάδα βρίσκεται κοντα στην απόκτηση ενός από τους πιο εξελίξιμων παικτών της Θράκης.

Ο λόγος για τον 17χρονο (γεννημένο στις 28/4/2002) Αδαμάντιο “Ανταμ” Καλογρανά, που αποχαιρέτησε ως νταμπλούχος τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου και θα συνεχίσει εκτος απροόπτου στην φιλόδοξη Δόξα Γρατινής.

Ο «Άνταμ» ήταν φέτος από τους καλύτερους νεαρούς παίκτες του πρωταθλήματος υποψήφιος για την καλύτερη ομάδα στο διαγωνισμό του ThrakiSportS για την ΕΠΣ Θράκης.

Ο Καλογρανάς που αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικό χαφ αγωνίστηκε μετά την φυγή Κάρδαρη στα ακρα της άμυνας του Μέγα Αλέξανδρου για να καλύψει το μεγάλο κενό του κορυφαίου ίσως παίκτη του πρωταθλήματος που μετακόμισε για την Προοδευτική και τα πήγε παρα πολύ καλά.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Κομοτηνής και στην συνέχεια μια διετία αγωνίστηκε στα Κ15 και στα Κ17 της Ξάνθης πριν επιστρεψει στην Ροδόπη και συνεχίσει ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής στην ομάδα του Ιάσμου κατακτώντας το νταμπλ.