Ποια είναι η καλύτερη ενδεκάδα της ΕΠΣ Θράκης; Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία του ThrakiSportS και βοηθήστε στον «σχηματισμό» της…

Ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της Ροδόπης με τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου να είναι κοντά στο νταμπλ μετά από 5 σχεδόν χρόνια κατακτώντας το τρίτο πρωτάθλημα της ιστορίας του και να είναι η μοναδική ομάδα της Ροδόπης που θα αγωνιζεται τη νέα σεζόν στην Γ’ Εθνική.

Ο φετινός μαραθώνιος σε αυτό το ιδιαίτερο λόγω των πολλών φοιτητών πρωτάθλημα, που μπορούν να ανατρέψουν πολλές ισορροπίες και έκαναν ντεμπούτο ακόμα και το χειμώνα, είχε ενδιαφέρον από την αρχή των πλέι οφ, με τις δώδεκα ομάδες να αγωνίζονται ουσιαστικά δύο πρωταθλήματα, αφού τις αναμετρήσεις της κανονικής διάρκειας ακολούθησαν τα συναρπαστικά πλέι οφ όπου τέσσερις ομάδες είχαν βλέψεις τίτλου όπως και στα πλέι άουτ όπου σχεδόν στο φινάλε κρίθηκε η ομαδα που θα υποβιβαζόταν.

Ακολουθώντας την επιτυχημένη συνταγή που ακολουθήθηκε τα προηγούμενα χρόνια στην ΕΠΣ Θρακης αλλα και στους γειτονικούς νομούς, το ThrakiSportS μπαίνει στην διαδικασία να αναδείξει την καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος. Η διαδικασία της ανάδειξης της κορυφαίας ενδεκάδας θα γίνει με τον εξής τρόπο.

Εμείς ζητήσαμε από τον Ενωσιακό Προπονητή της ΕΠΣ Θράκης Τάσο Μπόζη να μας υποδείξει τους κορυφαίους σε απόδοση κατά την γνώμη του παίκτες, οι οποίοι ξεχώρισαν σε κάθε θέση και θα αποτελούσαν τις… κλήσεις του σαν ενωσιακός προπονητής σε περίπτωση που έπρεπε να σχηματίσει την Μεικτή ΕΠΣ Θράκης σαν εκλέκτοράς της. Αυτές τις προτάσεις τις θέτουμε στην συνέχεια υπόψιν των 12 προπονητών των ομάδων της Α’ Κατηγορίας αλλά και του αναγνωστικού κοινού του ThrakiSportS.

Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία, όπως γίνεται με τον ίδιο τρόπο και στις ΕΠΣ Έβρου και Ξάνθης, και πείτε μας την γνώμη σας για την κορυφαία ενδεκάδα της ΕΠΣ Θράκης την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Παίρνοντας ως βάση ένα σύστημα 4-3-3, εσείς ποιον θα ψηφίζατε ως καλύτερο τερματοφύλακα, ποιους τέσσερις παίκτες θα επιλέγατε για την άμυνα αυτής της ομάδας (δύο πλάγια μπακ και δύο στόπερ προφανώς) και ποιους τρεις κεντρικούς μέσους και τρεις επιθετικούς θα διαλέγατε για την dream team της Ροδόπης;

Παράλληλα με τις ψήφους των αναγνωστών, το ThrakiSportS έχει συγκεντρώσει και τις ψήφους των 12 προπονητών. Οι ψήφοι των προπονητών θα μετρήσουν κατά 50% για την ανάδειξη της ενδεκάδας του πρωταθλήματος ενώ οι ψήφοι των αναγνωστών του ThrakiSportS θα επηρεάσουν το αποτέλεσμα κατά το υπόλοιπο 50%. Την επόμενη μέρα από την ολοκλήρωση της διαδικασίας ψηφοφορίας το ThrakiSportS θα παρουσιάσει αρχικά τις επιλογές κάθε προπονητή και ακολούθως εκείνες του κοινού, ώστε να αναδειχθεί η κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θράκης.