Super League: Αποχωρεί ο Κυριακίδης από τον Παναιτωλικό! Φήμες για Λαμία και Άρη

Μετά από τέσσερα χρόνια στην Αιτωλοακαρνανία, ο άλλοτε τερματοφύλακας της Ξάνθης θα αποχωρήσει από τον Παναιτωλικό.

Ο Καβαλιώτης πορτιέρο τηνφετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 21 ματς στη Super League. Προέρχεται από γεμάτες χρονιές στον Παναιτωλικό, ενώ έχει περάσει ακόμη από Ξάνθη, Λεβαδειακό, ΠΑΟΚ, Πανσερραϊκό και Αγροτικό Αστέρα, ξεκινώντας από τον Νέστο Χρυσούπολης.

Όπως μεταφέρθηκε στον 32χρονο Έλληνα πορτιέρε, προορίζεται για δεύτερος και το συμβόλαιο του είναι μεγάλο, λίγο πάνω από τα 100.000 ευρώ, με την διοικηση να ρίχνει αρκετα το μπατζετ εχοντας ταβάνι τα 70.000 ευρω.

Ετσι ο Κυριακίδης που μετρα συνολικα 199 αγώνες στην Super League, με 42 αγώνες την διετία 2013-15 στον ΑΟΞ και αλλους 102 στην τετραετία του στο Αγρίνιο θα πακετάρει για άλλες πολιτείες με την Λαμία αλλα και τον Αρη να κοιτά διακριτικά την περίπτωσή του εαν μείνει ελεύθερος. Ο άλλοτε τερματοφύλακας της Ξάνθης, έχει αρκετά καλές σχέσεις με τον Μάκη Χάβο και τους συνεργάτες του, αφού οι δύο πλευρές έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν στο Αγρίνιο, ενω και ο Σάββας Παντελίδης έχει καλή άποψη για τον Κυριακιδη, θέλοντας έναν ισάξιο κήπερ δίπλα στον Κουέστα ώστε να γίνει μάχη για την θέση 1.