Εκ νέου υποψήφια με το ΚΚΕ στον Έβρο παλιά πρωταθλήτρια του ταεκβοντό με διεθνείς διακρίσεις

Τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος στο νομό Έβρου ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου παρουσίασε την Παρασκευή η Τοπική Οργάνωση του ΚΚΕ.

Την παρουσίαση έκανε ο γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης του ΚΚΕ Δημήτρης Παπατολίδης και ανάμεσα στα έξι ονόματα που παρουσίασε ήταν και η λογοθεραπεύτρια Αννα Μαρία Σίσκου, που ήταν υποψήφια και πριν πέντε χρόνια.

Σύμφωνα με το επίσημο βιογραφικό της, «γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη», ενώ «στα μαθητικά της χρόνια υπήρξε αθλήτρια του taekwon-do itf, μέλος της Εθνικής Ομάδας, με διεθνείς διακρίσεις». Παράλληλα ασχολήθηκε με τη νεανική καλλιτεχνική δημιουργία, ως μέλος μαθητικών μουσικών συγκροτημάτων.

Σπούδασε στο Τμήμα Λογοθεραπείας του ΤΕΙ Ηπείρου, στα Ιωάννινα, όπου υπήρξε μέλος του ΔΣ του Φοιτητικού Συλλόγου. Ως εργαζόμενη φοιτήτρια είχε ενεργό δράση στο Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων.

Από το 2009 ζει και εργάζεται στην Αλεξανδρούπολη. Υπήρξε γραμματέας της ΤΟ Έβρου της ΚΝΕ και πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης Φερών Σουφλίου «Η Ενότητα».

Σήμερα είναι ιδιώτης λογοθεραπεύτρια και επί πτυχίω μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Τμήμα Ιατρικής του ΔΠΘ. Είναι μέλος της ΤΕ Έβρου του ΚΚΕ και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αλεξανδρούπολης (μέλος ΟΓΕ). Είναι παντρεμένη και έχει έναν γιο ενός έτους.

Πέρα από την Αννα Μαρία Σίσκου, υποψήφιοι βουλευτές με το ΚΚΕ στον Έβρο ανακοινώθηκε ότι θα είναι ο Σταμάτης Γκατζίδης, ο Σάββας Δευτεραίος, ο Σιδέρης Μιχαηλίδης, η Φανή Τρέλλη και ο Γιάννης Χιώνης.