Γ’ Εθνική: Συμπαίκτες για τρίτη σεζόν οι Μίλλερ και Κρασώνης! Κοντά στο Άβατο και ο Σιχλιμοίρης

Στον Άρη Αβάτου θα παραμένουν για δεύτερη σεζόν ο αμυντικός Στέφανος Μίλλερ και ο μέσος Νίκος Κρασώνης, που θα είναι συμπαίκτες για τρίτη σερί χρονιά αφού αγωνίζονταν μαζί και στην Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου.

Αντίθετα αν και ανακοινώθηκε από την ομάδα και το όνομα του παίζει στα αθηναικά σάιτ, τελικά η ανάρτηση αποσύρθηκε αφού δεν ανανέωσε ακόμα ο Γιαννιώτης επιθετικός Δημήτρης Σιχλιμοίρης. Ωστόσο είναι κοντά στην παραμονή του στην ομάδα, αν και για τον νεαρό πρωην επιθετικό της Δόξας Προσκυνητών υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της περιοχής.

Η ανακοίνωση του Άρη: Ανανεώσεων συνέχεια για την ομάδα μας αφού και την νέα χρονιά θα είναι μαζί μας οι Στέφανος Μίλλερ, Νίκος Κρασώνης. Και οι 2 αμφότεροι εντάχθηκαν την περσινή χρονιά στην ομάδα μας και ήρθαν για να μείνουν.
Ο Στέφανος Μίλλερ 14/1/1997 αγωνίστηκε σε 18 παιχνίδια πρωταθλήματος με 1553′ συμμετοχής και 1 γκολ ενώ για το κύπελλο Ελλάδος σε 5 παιχνίδια με 480΄ συμμετοχής.
Ο Νίκος Κρασώνης 25/1/1995 ήρθε στην ομάδα μας τον Οκτώβριο και στο πρωτάθλημα αγωνίστηκε σε 14 παιχίδια με 876′ συμμετοχής και 2 γκολ ενώ για το κύπελλο Ελλάδος σε 2 παιχνίδια με 80΄’ συμμετοχής.