Από επικεφαλής παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο νέος έφορος στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Ένας γνωστός δικηγόρος της Αλεξανδρούπολης με παρελθόν ως παίκτης στην ποδοσφαιρική ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αναλαμβάνει σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις νέος έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο λόγος για τον Νίκο Τζανίδη, ο οποίος την περασμένη πενταετία ασχολήθηκε ενεργά και με τα κοινά του Δήμου Αλεξανδρούπολης αφού συμμετέχει ως επικεφαλής μάλιστα παράταξης ως μέλος στο απερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο Τζανίδης είναι το πρόσωπο που εμφανίστηκε μπροστά, ως επικεφαλής της ομάδας που είχε δηλώσει από την Γενική Συνέλευση του Εθνικού πριν ένα μήνα ότι προτίθεται να αναλάβει τις τύχες του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου.

Οι σχετικές διαπραγματεύσεις έγιναν τις προηγούμενες μέρες απευθείας με τον επανεκλεγέντα πρόεδρο του Ερασιτέχνη Εθνικού Αυγερινό Μεσινέζη. Στην προσεχή Γενική Συνέλευση που κατά βάση θα ασχοληθεί με τον ορισμό νέου ΤΑΑ στο βόλεϊ, αναμένεται να γίνει και ο επίσημος ορισμός του Τζανίδη ως νέου εφόρου στο ποδόσφαιρο του Εθνικού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Τζανίδης ήταν από τα μεγάλα ταλέντα που είχε αναδείξει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στις αρχές της δεκαετίας του ’90, όταν ξεπήδησε και ο Ντέμης Νικολαΐδης, φτάνοντας μάλιστα και στο σημείο να κληθεί και στις μικρές Εθνικές Ομάδες φορώντας την φανέλα με το Εθνόσημο.

Το ενδιαφέρον είναι πάντως ότι στην περσινη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Τζανίδης ήταν ο μόνος που δεν υπερψήφισε την πρόταση για έκτακτη επιχορήγηση 14.000 ευρώ στον ποδοσφαιρικό Εθνικό, τον οποίο τώρα καλείται να υπηρετήσει από το πόστο του εφόρου του τμήματος, αυτό που μέχρι πρόσφατα ξέραμε ως εκείνο του προέδρου ως προς το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι με βάση και το νέο καταστατικό του συλλόγου, που εγκρίθηκε στην τελευταία Γενική Συνέλευση, ο πρόεδρος είναι μόνο ένας σε όλα τα τμήματα ενώ οι έφοροι των τμημάτων που θα ορίζονται από την κεντρική διοίκηση θα υπόκεινται πλέον ανά πάσα στιγμή στον έλεγχό της…