Επισημοποιήθηκε η μεταγραφή του Βασίλη Γκριγκοριάν από τον Απόλλωνα Ξάνθης στην ΑΕΚ

Τον 16χρονο Βασίλη Γκριγκοριάν απέκτησε η ΑΕΚ από τον Απόλλωνα Ξάνθης, καθώς άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στους ανθρώπους της ομάδας της ‘Ενωσης.

Τα μάτια της ΑΕΚ είναι ανοιχτά σε όλη την Ελλάδα, για να εντοπίσουν ταλέντα που θα μπορούσαν στο μέλλον να στελεχώσουν την ανδρική ομάδα της Ένωσης, με την ευθύνη για την Βόρειο Ελλάδα να έχει αναλάβει ως σκάουτερ ο Χρήστος Μαλαδένης.

Δεν ήταν λοιπόν καθόλου δύσκολο να εντoπίσει τον 16χρονο Βασίλη Γκριγκοριάν, που αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Ξάνθης αλλά κυρίως ακούστηκε έντονα και εκτός Ξάνθης χάρη στις εντυπωσιακές εμφανίσεις του με την Μεικτή Ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης.

Ο Γκριγκοριάν θεωρείται ένα απ’ τα μεγάλα ταλέντα στην Βόρεια Ελλάδα και αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ-χαφ, ενώ υπήρξε και αρχηγός στις Μεικτές Παίδων και Νέων της ΕΠΣ Ξάνθης τα προηγούμενα χρόνια που έφταναν στους τελικούς των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων, με επακόλουθο την κλήση του και στην Εθνική Ομάδα Κ16.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάνουν σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες

Οι εμφανίσεις του με τον Απόλλωνα υπό τις οδηγίες του προπονητή του ∆ημήτρη Μπακάλογλου ο οποίος δούλεψε ιδιαίτερα για την ανάπτυξη του παίκτη, στην συνέχεια με τις Μεικτές όπου κέρδισε την απόλυτη εμπιστοσύνη του Τόλη Κουτρουλού ώστε τελικά να φτάσει και η κλήση από τον Θεόδωρο Ελευθεριάδη, είχαν ως αποτέλεσμα να εξαπλωθεί γρήγορα η φήμη του.

Η ΑΕΚ παρακολούθησε την περίπτωση του Γκριγκοριάν με τον Χρήστο Μαλαδένη όχι απλά να δίνει την συγκατάθεση του αλλά να επιμένει για την σημασία να προλάβει η ΑΕΚ τους άλλους συλλόγους που ενδιαφέρθηκαν για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος ταξίδεψε προ δεκαημέρου με την Κ16 της ΑΕΚ στο Μιλάνο και πέρασε για τελευταία φορά απ’ το κιτρινόμαυρο μικροσκόπιο.

Όπως γίνεται αντιληπτό, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο επιτελείο των ακαδημιών της ΑΕΚ και έτσι ο πρόεδρος του Απόλλωνα Ξάνθης, Βλαδίμηρος Μαρκοσιάν συνοδευόμενος και με τον πατέρα του 16χρονου βρέθηκε στα Σπάτα, συναντήθηκαν με τον υπεύθυνο των Ακαδημιών της Ένωσης Νίκο Κωστένογλου και έπεσαν οι υπογραφές για να ντυθεί ο νεαρός μπακ στα κιτρινόμαυρα.

Ο Γκριγκοριάν πλέον θα ταξιδέψει στις 22 Ιουλίου στην Αθήνα, ώστε να ενταχθεί στην προετοιμασία της Κ17 της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, με τους κιτρινόμαυρους να εκτιμούν ότι στο πρόσωπό του έχουν βρει τον μελλοντικό Τοροσίδη του ελληνικού ποδοσφαίρου.