Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 4ο Τουρνουά Αλληλεγγύης στο Σουφλί

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 4ο Τουρνουά Αλληλεγγύης «Δημήτρης Μπακιρτζής», που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 1-2 Ιουνίου στο γήπεδο του Σουφλίου.

Θυμίζουμε ότι το Τουρνουά ήταν φιλανθρωπικού χαρακτήρα καθώς τα έσοδα δόθηκαν στο σύλλογο ΑΜΕΑ «Νήμα Ζωής»

Οι ακαδημίες που συμμετείχαν πλην του οικοδεσπότη Έβρος Σουφλίου, ήταν ο Ορέστης Ορεστιάδας, η ΑΕ Διδυμοτείχου, ο ΑΟ Τυχερού, η Θράκη Φερών και ο Ποντιακός Αλεξανδρούπολης. Η Ασπίδα Ξάνθης δεν μπόρεσε να παραστεί.

Οι κατηγορίες που αγωνίστηκαν ήταν Κ8, Κ10, Κ12, Κ14, ενώ πραγματοποιήθηκαν και παιχνίδια με κορίτσια. Όλες οι σύλλογοι πήραν από ένα αναμνηστικό κυπελάκι και σε όλα τα παιδιά μοιράστηκε αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής.

Την ΠΑΕ ΑΕΚ εκπροσώπησε ο καταγόμενος από τον Προβατώνα Έβρου, Ηλίας Κυριακίδης που έδωσε τα αναμνηστικά διπλώματα στα παιδιά των ακαδημιών.

Πραγματοποιήθηκαν αρκετές βραβεύσεις. Η πρώτη έγινε από τον πρόεδρο της ακαδημίας κ. Βράνη Παναγιώτη στον διοικητή της 50ης ΜΧ ΤΑΞ ”ΑΨΟΣ” με έδρα το Σουφλί, κ. Καβιδόπουλο Παναγιώτη για την πολύτιμη συνεισφορά του στο 4ο Τουρνουά Αλληλεγγύης. Η δεύτερη έγινε από τον υπεύθυνο της ακαδημίας κ. Πετκίδη Γιώργο στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μποζαμανάκη για την πολύτιμη προσφορά του στον Έβρο Σουφλίου.

Βραβεύτηκε και η νεοσύστατη ομάδα Evros Soufliou Women’s F.C που κέρδισε την τρίτη θέση στο τουρνουά της Θεσσαλονίκης.