Η Γυναικεία ομάδα του Έβρου Σουφλίου κέρδισε την 3η θέση στο πρώτο της Τουρνουά

Οι ταλαντούχες πιτσιρίκες από το Σουφλί κατέκτησαν την 3η θέση στο 12o Πανελλήνιο Τουρνουά Golden Cup που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Το Τουρνουά ήταν για αγόρια και κορίτσια και διοργανώθηκε από τον ΟΑΣΠΕ στη Θεσσαλονίκη από την Πέμπτη 2/5 ως και το Σάββατο 5 Μαΐου 2019 στο αθλητικό κέντρο Planetfc Gipeda στη Θεσσαλονίκη.

Οι ομάδες που συμμετείχαν ήταν οι παρακάτω 20:
Έβρος Σουφλίου, ΑΣ ΠΑΟΚ, ΠΑΕ Αρης ΠΑΟΚ Δράμας, Απόλλων Καλαμαριάς, ΑΕΚ Καρυώτισσα, Ακαδημία Σφακιανάκης Κέρκυρα, Ελπίδες Συκεών, Ajax Stars, Τρίγλια Χαλκιδικής, Νέστος Χρυσούπολης, ΒΑΟ, Πάϊκο Γουμένισσας, Real Team, Αστέρας Ραιδεστού, Αετός Βαρβάρας, ΑΟ Χανιώτη, Αρης Κασσανδρείας, Αγροτικός Αστέρας, Εθνικός Μετεώρων!

Ο απολογισμός στον όμιλο τους ήταν μια ήττα στην πρεμιέρα από τον ΠΑΟΚ και δυο νίκες μια επί της ομάδας του Χανιώτη και μια επί του Άρη Κασσανδρείας, τερμάτισαν δεύτερες. Προκρίθηκαν στον μικρό τελικό όπου νίκησαν τον Εθνικό Μετεώρων στα πέναλτι και κατέκτησαν την τρίτη θέση.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα Evros Soufliou Women’s F.C είναι νεοσύστατη και μετράει λίγους μήνες από την ίδρυσή της. Τα 11 κορίτσια που αγωνίζονται είναι τα εξής: Αλατζιά Χρύσα, Αρπατζάνη Μαρία Έλενα, Βαλσαμίδου Ιωάννα, Ζικίδη Μαρία, Λάζου Αθανασία, Λάζου Αναστασία, Μουσίκα Ειρήνη, Παπατσιλέκα Πέννυ, Πουπουρέτσα Μαρία, Τριανταφυλλούδη Ξανθή και Χριστοφορίδη Βίκυ. Προπονητής της ομάδας είναι ο Γιώργος Πετκίδης και βοηθός του ο Στάθης Μιχαηλίδης.

Υποδοχή – έκπληξη για τα απίθανα κορίτσια επιφύλαξαν στο Σουφλί όταν και επέστρεψαν από τη Θεσσαλονίκη. Γονείς και αρκετοί φίλοι τα περίμεναν να τα αγκαλιάσουν και να τα συγχαρούν γι’ αυτή τους την τεράστια επιτυχία.