Γκολ και στην πολιτική από τον Πάρη Κοτόπουλο! Εξελέγη με το καλημέρα περιφερειακός σύμβουλος!!!

Συνηθίζει να πετυχαίνει γκολ στα γήπεδα, αλλά αποδεικνύεται ότι διαγράφεται μπροστά του και λαμπρή πολιτική καριέρα στην πρεμιέρα του σε αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στην παρθενική του εμφανιση ως υποψήφιος και παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο αρχηγός του Άρη Αβάτου Πάρης Κοτόπουλος κατάφερε να πετύχει την εκλογή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Με βάση τα εκλογικά αποτελέσματα της Κυριακής αλλά και την κατανομή των εδρών ανά Περιφερειακή Ενότητα, η πλειοψηφούσα παράταξη του Χρήστου Μέτιου θα έχει 17 έδρες εκ των οποίων από 5 σε Έβρο και Ξάνθη, 4 στη Ροδόπη, 2 στην Δράμα και 1 στην Καβάλα.

Δεδομένου ότι ο Πάρης Κοτόπουλος με 4.133 σταυρούς κατέλαβε την τέταρτη θέση, πίσω από τους Νίκο Ευφραιμίδη, Κώστα Κουρτίδη και Δημήτρη Γαλανόπουλο, γινεται αντιληπτό ότι επιτυγχάνει με το καλημέρα την εκλογή του ακόμα και αν χρειαστει την πέμπτη έδρα να την πάρει ο ίδιος ο Μέτιος (που ωστόσο είναι πιο πιθανό να την καταλάβει από τον Έβρο).

Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα νέο μεγαλο τρόπαιο για τον Πάρη Κοτόπουλο, μετά τα πολλά που έχει κατακτήσει στα γήπεδα τα προηγούμενα χρόνια με τη φανέλα του Άρη Αβάτου…