Στην Κύπρο ο Θόδωρος Βασιλακάκης

Επίσημα στην Ανόρθωση θα αγωνίζεται ο πρώην μέσος Ξάνθης και Ατρόμητου Θεόδωρος Βασιλακάκης με την ομάδα της Αμμοχώστου να ανακοινώνει την απόκτηση του Ημαθιώτη μέσου.

Η επίσημη ανακοίνωση :«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον Έλληνα μέσο, Θεόδωρο Βασιλακάκη, μέχρι το 2021.

Πρόκειται για 30χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Τη τελευταία διετία φορώντας την φανέλα του Ατρομήτου κατέγραψε 50 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 8 τέρματα.

Οι πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις:

«Φυσικά ήξερα που έρχομαι αλλά οι εντυπώσεις μου είναι αυτές που περίμενα ότι πρόκειται να έρθω σε μία μεγάλη ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος».

Για το γεγονός πως πρώτη φορά βγαίνει εκτός ελληνικού πρωταθλήματος:

«Η αλήθεια είναι πως είναι η πρώτη φορά αλλά πολλές φορές στο παρελθόν ήθελα να το κάνω, νομίζω ότι η προσέγγιση του κυρίου Κετσπάγια και ότι πρόκειται για την Ανόρθωση είναι οι λόγοι που με οδήγησαν να το κάνω».

Για τους στόχους:

«Γνωρίζω σε ποια ομάδα έρχομαι, ξέρω ποια είναι η Ανόρθωση έχουμε μείνει πολλά χρόνια δίχως κάποια διάκριση και κυρίως κάποιο τρόπαιο που είναι αυτό που αναζητούμε, στόχος μας είναι να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται και φυσικά να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο όπως πρέπει να διεκδικεί η Ανόρθωση. Ευελπιστούμε να είμαστε καλά και κάτι καλό θα έρθει φέτος».