«Ονειρεύεται» έναν νέο δήμο Κομοτηνής με «φρέσκα» πρόσωπα ο Αθανάσιος Λάπατας (+photos)

Από τους νεαρότερους υποψήφιους στο Δήμο Κομοτηνής και πρωτάρης στην αυτοδιοίκηση είναι ο οικονομολόγος Αθανάσιος (Σάκης) Λάπατας που ονειρεύεται έναν νέο δήμο Κομοτηνής και συμμετέχει στο πλευρό του Γιάννη Γκαράνη ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Κομοτηνής με τον συνδυασμό «Κοινωνία Πολιτών».

Πολυπράγμων σε διάφορους χώρους αν και μόλις 28 χρόνων, ασχολείται από μικρός με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο σαν τερματοφύλακας παλαιότερα και τώρα ως διαιτητής της ΕΠΣ Θράκης, ενω εκτός από τις σπουδές στα οικονομικά στην Θεσσαλονίκη, παράλληλα με το μεταπτυχιακό του στην Ρώμη, δουλεύει σε μεγάλη ελληνική εταιρία τροφίμων ενώ συμμετέχει και στην οικογενειακή επιχείρηση Entos by Sato. 

“Αγαπάω την Θράκη και την Κομοτηνή, και για αυτό το λόγο και παρά τις σκέψεις να συνεχίσω τις σπουδές εκτός της πόλης, επέστρεψα και δραστηριοποιούμαι στον τόπο καταγωγής μου και με μεγάλη τιμή δέκτηκα την πρόταση του Γιάννη Γκαράνη ώστε να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη του Δήμου μας. Εχουμε καινοτόμες προτάσεις για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών μας του Δήμου μας και πιστεύω, και εγω με την φρεσκάδα και την όρεξη που έχω, με την οργανωτικότητα μου αλλα και τις γνώσεις μου να βάλω ένα λιθαράκι ακόμα», αναφερει ο Λάπατας.

«Η νέα γενιά πλέον αναλαμβάνει δράση, οραματίζεται και διεκδικεί έχοντας όρεξη και γνώση, ώστε να σχεδιάσει το καλύτερο για τον τόπο, με οδηγό τις αξίες μας και συνοδοιπόρους όλους τους δημότες Κομοτηνής»…