Στο πλευρό του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου για την «Αναγέννηση» ο πρώην πρόεδρος του Ηρακλή Σταύρος Παντελής!

Στο πλευρό του υποψήφιου Περιφερειάρχη Χρήστου Μετιου και τη Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση ως Περιφερειακός Σύμβουλος βρίσκεται ο Τοπογράφος, πρωην ποδοσφαιριστής στα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης και πρώην πρόεδρος του Ηρακλή Σαπών Σταύρος Παντελής.

Ο 42χρονος πατέρας 2 παιδιών είναι παντρεμένος με την Αθανασία Πατσατζή και στο παρελθόν διατέλεσε πριν τις σπουδές στην Θεσσαλονίκη ποδοσφαιριστής των ακαδημιών Πανθρακικού και Ορφέα Κομοτηνής και της ομάδας του Ορφέα Στρύμης, ενώ βρίσκεται στα γήπεδα δίπλα στις ομάδες του Νομού σε βόλευ, μπάσκετ και φυσικά και στο ποδόσφαιρο όπως πρόσφατα στον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ, αλλά και στην Θρακιώτικη μάχη παραμονής στην Volley League ανάμεσα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και την ΑΕ Κομοτηνής.

Ο Παντελής ήταν από τους πρώτους που συντάχθηκε στο πλευρό του Χρήστου Μέτιου και από αυτούς που δίπλα του γύρισε όλη την περιοχή μιλώντας με τον απλό κόσμο, ακούγοντας τις πραγματικές του ανάγκες.

Δεν του ταιριάζουν τα κουστούμια και οι γραβάτες, και με σηκωμενα τα μανίκια όπως κάνει από μικρός υπόσχεται να δώσει μάχες για να λύσει τα προβλήματα του τόπου και της κοινωνίας.

Με όραμα μια κοινωνία, όπου θα επικρατεί η ισονομία μεταξύ των πολιτών και η συνεργασία όλων για το κοινό συμφέρον για την εκπλήρωση των κοινών μας στόχων, φέρνοντας φρέσκιες ιδέες αφουγκραζόμενος το λαό αυτού του τόπου.

Και όπως αναφερει αξίζουμε καλύτερη τύχη, εμείς και τα παιδιά μας, αφού δεν έχουμε άλλη επιλογή, παρά να μόνο να πετύχουμε.