Γ’ Εθνική: Έμεινε όνειρο η άνοδος για την Νέστο, ανέβηκε η Τρίγλια παρά την απουσία του Σουάνη

Η ομάδα της Χρυσούπολης δεν κατάφερε τελικά να κερδίσει την άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία και έμεινε μόνο με την πολύ καλή σεζόν που είχε.

Σε ένα πρωτάθλημα όπου γνώρισε μόνο δυο ήττες, καμία από τις οποίες από την Καβάλα που τελικά ανέβηκε, ο Νέστος του Κυριάκου Κετσιεμενίδη κυριευμένος από το άγχος λύγισε απέναντι στην Τρίγλια, στον επαναληπτικό αγώνα μπαράζ.

Η ομάδα της Τρίγλιας μπορεί να είχε την σημαντική απουσία του Δημήτρη Σουάνη, ωστόσο με τον ταχύτατο Ντούνγκα δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων και από την στιγμή που ο Νέστος δεν εκμεταλλεύθηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε στο πρώτο ημίχρονο, ήρθε λίγο πριν το τέλος του το σοκ με το τέρμα του Ντούνγκα από ένα πέναλτι που αμφισβητήθηκε έντονα.

Γεγονός όμως είναι ότι όπως σχολιάζει στην ηλεκτρονική της έκδοση τη καβαλιώτικη εφημερίδα “Πρωινή”, στο πρώτο ημίχρονο η Τρίγλια είχε καλύτερη παρουσία. Στην επανάληψη όσο περνούσε η ώρα τα πράγματα γινόταν ακόμα πιο δύσκολα με το Νέστο να χάνει ευκαιρίες κυρίως με τον Τζελέπη ο οποίος μπήκε σαν αλλαγή και θα μπορούσε να γίνει ο ήρωας για τους γηπεδούχους.

Οσο ο Νέστος έβγαινε μπροστά, δημιουργούνταν κενά στην άμυνα και η Τρίγλια ήταν και πάλι ιδιαίτερα επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Τελικά το σκορ δεν άλλαξε και η νεοφώτιστη και στη Γ’ Εθνική ομάδα της Χαλκιδικής καταφέρνει με το καλημέρα να ανέβει στη Football League.

Ο κόσμος γέμισε το γήπεδο της Χρυσούπολης και βοήθησε όσο μπορούσε. Ωστόσο δεν έπαιζε αυτός μπάλα. Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο είχαν να επιδείξουν ευκαιρίες με το άστοχο σουτ πό πλάγια θέση του Μπέλιτς στο 20′, την άουτ προβολή του Α. Μελισσόπουλου στο 27′, το άστοχο πλασέ του Νικλητσιώτη στο 30′ και την επέμβαση του Παλαβράκη στο σουτ του Ορφανίδη από πάσα του Μκρτσιαν στο 39′. Αν μία από αυτές τις ευκαιρίες είχε γίνει γκολ, πολλά μπορει να ήταν διαφορετικά.

Πάντως και πριν το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντούνγκα, το οποίο κέρδισε ο ίδιος από τον Μκρτσιαν στο 43′, η Τρίγλια θα μπορούσε να προηγηθεί αν ο ίδιος παίκτης δεν είχε σουτάρει από πλάγια θέση άουτ στο 14′ ή πάνω στον Αθανασιου στο 39 ή αν ο Σγούρης δεν είχε αστοχήσει στην κεφαλιά του 25′.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Νέστος είχε τρεις υποτυπώδεις ευκαιρίες με τον Τσελεπη στο 55′ με σουτ που κόντραρε στους αμυντικούς, τον ίδιο παίκτη στο 63′ που βγήκε μόνος του σε τετατετ αλλά πλάσαρε πάνω στον αντίπαλο γκολκίπερ και τον Νικλητσιώτη στο 76′ που εκτέλεσε φάουλ αλλά είχαμε την σωτήρια απόκρουση του Παλαβράκη. Διαιτητής ο Κατσικογιάννης Ηπείρου.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Αθανασίου , Μαϊντανός, Μκριτσιάν, Χούσινετς (75’ Παπαδόπουλος) , Ν.Μελισσόπουλος (75’ Τσαπέγια) , Εθυμιάδης (53’ Τσελέπης) , Ορφανίδης, Μπέλιτς, Νικλητσιώτης , Α.Μελισσόπουλος.

ΑΟ ΤΡΙΓΛΙΑ: Παλαβράκης , Ζώτος , Λιόνης , Σγούρης (81’ Μπέσσας) , Μιλκούδης , Καρατζάογλου , Ευθυμιάδης (82’ Μενεγκάλι) , Σαρβανίδης , Κεχαγιάς (85’ Πάλλας) , Ντούνγκα , Σταυρόπουλος.