Ενδιαφέρον ομάδας 10 επαγγελματιών της Αλεξανδρούπολης για τον ποδοσφαιρικό Εθνικό

Σημαντικές εξελίξεις δρομολογούνται στον ποδοσφαιρικό Εθνικό μετά την παραίτηση του εφόρου του τμήματος Απόστολου Παλακίδη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα ουσιαστικά είχε αφησει στην τύχη της την ομάδα.

Όπως ανακοινώθηκε με μεταμεσονύχτια ανάρτηση στην σελίδα των Φίλων Ποδοσφαίρου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, «μετά από συζητήσεις πολλών ωρών με ανθρώπους που αγαπούν τον Εθνικό και το ποδόσφαιρο της πόλης μας,αποφασίσαμε 10 άνθρωποι ,εκ των οποίων οι περισσότεροι είναι επαγγελματίες στην Αλεξανδρούπολη,να καταθέσουμε πρόταση για την ανάληψη της διαχείρησης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Εθνικού».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και σχετική αποκάλυψη του πρώην εφόρου του ποδοσφαιρικού Εθνικού και πρώην μέλος του ΔΣ του ΜΓΣ Παναγιώτη Βαλσαμίδη στο σώμα της γενικής συνέλευσης για ομάδα επαγγελματιών που ενδιαφέρεται για το τμήμα. Υπενθυμίζεται ότι από την ίδια σελίδα είχε γίνει προ ημερών πρόταση να ανεξαρτητοποιηθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα του Εθνικού αποκτώντας δικό του ΑΦΜ και φυσικά δική του διοίκηση.

«Σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί η πρόταση και τα ονόματα στο νέο 9μελές συμβούλιο του συλλόγου,το οποίο και θα ορίσει τους εφόρους των τμημάτων», καταλήγει η μεταμεσονύχτια ανακοίνωση των Φίλων του Εθνικού. Φυσικά οι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν να αναλάβουν καθαρή από ενδεχόμενα χρέη την ομάδα και επιθυμεί να υπάρχει πλήρης καταγραφή και απολογισμός πεπραγμένων από την απερχόμενη διοίκηση.

Απόντος του Παλακίδη που ηγήθηκε του ποδοσφαιρικού τμήματος τα τελευταία χρόνια, ώστε να υπάρξει απάντηση, ο απερχόμενος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εθνικού Αυγερινός Μεσινένης καλωσόρισε την εξέλιξη και έδειξε διάθεση συζήτησης με τους ενδιαφερόμενους, περιμένοντας την αποκάλυψη των ονομάτων και τις συζητήσεις της νέας διοίκησης μαζί τους για το μέλλον του ποδοσφαιρικού Εθνικού.