«Διάγγελμα» Πετρίδη για την ΑΕ Κομοτηνής με παραμονή του κορμού της ομάδας και υπόσχεση πρωταθλητισμού

Σε… τηλεοπτική δήλωση μέσω του λογαριασμού που έχει η ΑΕ Κομοτηνής στο youtube προχώρησε ο πρόεδρος του Τμήματος Αμοιβομένων Αθλητών Πετοσφαίρισης Τάσος Πετρίδης.

Σε αυτό το άτυπο… «διάγγελμα», όπως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, διάρκειας άνω των τριών λεπτών, ευχαριστεί τους ανθρώπους που στήριξαν την ομάδα δηλώνοντας ότι απόφαση του ΔΣ είναι η ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό και στην Α2 Κατηγορία με στόχο την άμεση επιστροφή στα σαλόνια της Volley League.

Επίσης, ο Τάσος Πετρίδης προχωρά σε έμμεση διάψευση του τελευταίου ρεπορτάζ του ThrakiSportS, αναφέροντας ότι «μένει ο κορμός της ομάδας από ό,τι ακούγεται», κάτι που φυσικά μένει να αποδειχθεί στο μέλλον και θα είναι μεγάλη επιτυχία για την διοίκηση αν το καταφέρει.

Αναλυτικά η απομαγνητοφώνηση του «διαγγέλματος» Πετρίδη:

Πέρασε μια χρονιά που ήταν πραγματικό όνειρο. θα μείνει αξέχαστη σε πολλούς και ειδικά σε εμάς. Το όνειρο ήταν όμορφο αν και στο τέλος έγινε άσχημο. Δεν μένουμε σε αυτό. Εμείς από αυτό παίρνουμε δύναμη και προχωράμε σε μια νέα χρονιά που θα είναι το ίδιο δυναμική όπως η προηγούμενη. Βέβαια θα είμαστε σε μια άλλη κατηγορία αλλά αυτό δεν μας σταματάει σε τίποτα. Το συμβούλιο αποφάσισε ότι μπαίνουμε δυναμικά στη νέα χρονιά και στο μυαλό μας έχουμε μόνο τον πρωταθλητισμό.

Μένει ο κορμός της ομάδας από ό,τι ακούγεται. Πρέπει να γίνει κατιδίαν συζήτηση μετά τις διακοπές με τα παιδιά. Θα απασχοληθούνε και καινούριοι, θα έχουμε και πολλά παιδιά που είναι από τα σπλάχνα της ομάδας, κάποιοι που ανεβήκανε επίπεδο, κάποιοι που λείπαν από την πόλη και έχουν επιστρέψει. γενικά πάμε δυναμικά.

Για τον κόσμο που ερχόταν στο γήπεδο και απόλαυσε όλο αυτό το ταξίδι δεν έχουμε λόγια να εκφραστούμε. Ήταν καταπληκτικοί. Στους 12 13 αγωνες που δώσαμε στην πόλη μας το γήπεδο ήταν σχεδόν γεμάτο. Το ευχαριστώ είναι λίγο. Να είναι σίγουροι ότι η ομάδα θα δημιουργήσει ξανά τέτοιες καταστάσεις για να το ξαναπολαύσουμε. Τους ξαναευχαριστούμε όλο το συμβούλιο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε επίσης τους τοπικούς παράγοντες που ήταν και αυτοί από την αρχή κοντά μας και φέτος ξεπέρασαν ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα που υπήρχε στην πόλη, την αδειοδότηση του γηπέδου, ένα στολίδι. Επίσης οι χορηγοί της ομάδας που φέτος ήταν ανεπανάληπτοι και στηρίξαν σε μεγάλο βαθμό. Και επίσης κάποιοι τοπικοί παράγοντες της πόλης, που από την πλευρά τους δώσανε και αυτοί μια μάχη κοντά στην ομάδα.