Τσάμπιονς Λιγκ: Τα «μωρά» του Άγιαξ «άλωσαν» και το Λονδίνο και βλέπουν τελικό! Η νέα βαθμολογία στο ThrakiSportS Predictor

Γερές βάσεις πρόκρισης στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ έβαλε ο Άγιαξ, επικρατώντας 1-0 της Τότεναμ στο Λονδίνο στον πρώτο ημιτελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Τα «φοβερά μωρά» του Τεν Χαγκ, μετά τις έδρες των Ρεάλ και Γιουβέντους που άλωσαν στην πορεία τους στη νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης, πέρασαν και από το νέο γήπεδο της Τότεναμ, χάρη στο γκολ του Τόνι Φαν Ντε Μπέεκ στο 16΄

Έτσι από το Λονδίνο, την πόλη από όπου ξεκίνησε η ευρωπαϊκή κυριαρχία του Αίαντα το μακρινό 1971 κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Άγιαξ τσέκαρε το… μισό εισιτήριο για το μεγάλο τελικό της 1ης Ιουνίου στο «Wanda Metropolitano» της Μαδρίτης.

Κόντρα στην Τότεναμ των πολλών απουσιών, ο Άγιαξ κυριάρχησε από το ξεκίνημα. Ο Αίαντας ευτύχησε να δει την υπεροχή του να καρποφορεί μόλις στο 15’, με τον Ζίγιεκ να βγάζει εξαιρετική κάθετη πάσα στον Φαν Ντε Μπέεκ, ο οποίος ανενόχλητος μέσα στην περιοχή πλάσαρε τον Γιορίς για το 0-1.

Το διπλό δεν πέτυχαν οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες στο ThrakiSportS Champions League Predictor Game με αποτέλεσμα οι ανακατατάξεις να είναι ελάχιστες στην κορυφή και να εστιάζονται κυρίως μετά την 13η θέση. Η νέα βαθμολογία, τέσσερις πλέον αγώνες πριν το τέλος, έχει ως εξής: