Πανόπουλος: «Αρκετά λεφτά κέρδισα από το ποδόσφαιρο, ας βγάλει και κανένας άλλος – Τα κάναμε σαλάτα αλλά μας βοήθησε ο Θεός»

Δεν παραβρέθηκε μόνο στα Πηγάδια αλλά έκανε και δηλώσεις ο Χρήστος Πανόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης και την εξασφάλιση και μαθηματικά της παραμονής στην Super League.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και τον θρακιώτη στην καταγωγή δημοσιογράφο Βασίλη Αναστασιάδη και ως συνήθως, δεν έλειψαν οι ατάκες που θα συζητηθούν.

Αναφορικά με την εικόνα της Ξάνθης ανέφερε: «Στον δεύτερο γύρο ειχαμε άσχημη πορεία. Κανεις δεν φανταζόταν ότι θα παίζαμε την κατηγορία σε ένα παιχνίδι αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, τα κάναμε… σαλάτα, και παραλίγο μετά από 30 χρόνια να αποχαιρετούσαμε την Α’ Εθνική. Ο Θεός μας βοήθησε και μαζί με τους παίκτες που αγωνίστηκαν σε αυτό το ματς, θα είμαστε και του χρόνου στη Super League».

Με αφορμή τον πρώτο πληθυντικό στο «είμαστε», το ερώτημα εύλογο: «Με τον Χρήστο Πανόπουλο και τη νέα σεζόν η Ξάνθη;». Ο ίδιος απάντησε: «Ποτέ μην λες ποτέ. Δεν ξέρω πως θα έρθουν τα πράγματα αλλά όπως έχω πει εδώ και 2-3 χρόνια έχω κουραστεί από το ποδόσφαιρο, δεν θέλω να βλέπω ποδόσφαιρο. Είναι καιρός να φύγω. Θα είναι του χρόνου, θα είναι φέτος; Στοχος μου είναι πάντως να φύγω».

Μάλιστα, με εμφανή ειρωνική διάθεση και γελώντας, ανέφερε στο σημείο αυτό: «Εγώ αρκετά λεφτά κέρδισα από το ποδόσφαιρο, ας κερδίσει και κανας άλλος». Και συμπλήρωσε σε ερώτημα γιατί αισθάνεται τόσο απογοητευμένος: «Δεν θέλω να κάτσω άλλο στο ποδόσφαιρο. Δεν είναι θέμα απογοήτευσης, έχω κουραστεί. Εδώ και 3-4 χρόνια θέλω να φυγω»…