Η μεγάλη δικαίωση του Μπάμπη Χατζημεστή και το δώρο των παικτών του μετά την κατάκτηση του 10ου!!!

Ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο ήταν το βράδυ του Σαββάτου ο Μπάμπης Χατζημεστής, ειδικά την στιγμή που οι παίκτες του Ορφέα τον έπαιρναν στα χέρια και τον σήκωναν ψηλά κατά την απονομή του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης.

Αυτό είναι το 10ο Κύπελλο που κατακτά ο πολυνίκης του θεσμού, για αυτό και ο ίδιος είχε ετοιμάσει ειδικά μπλουζάκια που φόρεσαν όλοι οι παίκτες με τον αριθμό 10 να ξεχωρίζει για αυτό το μοναδικό επίτευγμα, που είχαμε μάλιστα κόντρα στην «αιώνια αντίπαλο» Ασπίδα.

Αυτό που ίσως δεν περίμενε και ο ίδιος ήτα το δώρο που του επιφύλασσαν οι παίκτες της ομάδας του, όταν του δώρισαν μια φανέλα του Ορφέα με το Νο10 στην πλάτη πάνω από το οποίο αναγραφόταν το όνομά του ενώ δίπλα υπήρχαν οι υπογραφές τους.

Ένα δώρο μεγάλης συναισθηματικής αξίας για τον Μπάμπη Χατζημεστή, που εδώ και πολλά χρόνια δίνει σταθερά πολλά χρήματα αλλά και την ψυχή του για αυτήν την ομάδα, ενώ έχει κινδυνεύσει πολλές φορές και η υγεία του εξαιτίας της.

Και όλα αυτά, από την αγάπη του για τον Ορφέα που με μεράκι και μεγάλο προσωπικό κόστος συντηρεί στα σαλόνια, ομάδα μοντέλο που παραμένει πρωταγωνίστρια όλα αυτά τα χρόνια.

Για αυτόν τον άνθρωπο λοιπόν, η στιγμή του 10ου είναι αλήθεια ότι ήταν μια ξεχωριστή δικαίωση και οι εκφράσει στο πρόσωπό του, στις φωτογραφίες από τον φακό του ThrakiSportS, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές…