Γ’ Εθνική: Ντέρμπι κορυφής στην Κομοτηνή, καθοριστικοί αγώνες για τους Ξανθιώτες (18:00, LIVE ThrakiSportS)

Με τους αγώνες της 24ης αγωνιστικής συνεχίζεται ο 4ος όμιλος της Γ’ Εθνικής μπάσκετ με το ενδιαφερον να επικεντρώνεται πλέον στην μάχη της παραμονής μετά και την νίκη άνοδο του ΓΑΣ Κομοτηνή στην Τούμπα επί της ΜΕΝΤ την περασμενη Κυριακή.

Έτσι στο ντερμπι γοήτρου και κορυφής ο ΓΑΣ Κομοτηνή υποδέχεται την πρωτοπόρο και πρωταθλήτρια Ευκαρπια με στόχο την νίκη ώστε να γιορτάσει την άνοδο μπροστά στο κοινό του.

Την ίδια ώρα ο Λεύκιππος στο ντέρμπι για την τρίτη θέση φιλοξενείται από τον Αίαντα Ευόσμου με στόχο την νίκη ώστε να πιασει στην βαθμολογία τους Θεσσαλονικείς, ενω τέλος η Ασπίδα Ξάνθης φιλοξενεί τον Ζέφυρο με στόχο μια ακόμη που θα την σώσει και μαθηματικά αφού υστερει στην ισοβαθμία με τον ΒΑΟ.

H αγωνιστική ξεκινησε την Πέμπτη με την Καλαμαρια να παιρνει βαθμολογική ανάσα μετά την αναμενόμενη νίκη της επί των Μουδανίων με 60-87.

Οι αγώνες της 24ης αγωνιστικής: ΒΑΟ-ΜΕΝΤ, ΑΟ Πολύγυρου-Αστέρας Σίνδου, Ασπίς Ξάνθης-Ζέφυρος, ΓΑΣ Κομοτηνής-ΠΣ Ευκαρπίας, Αίας Ευόσμου-Λεύκιππος Ξάνθης και ΔΕΚΑ-Μακαμπή.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ