Αναζητούνται τελευταία στιγμή εθελοντές στην Αλεξανδρούπολη για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Βάδην

Η Αλεξανδρούπολη ετοιμάζεται να φιλοξενήσει ακόμη ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός με τη συνεργασία του Δήμου Αλεξανδρούπολης, της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου και του ΣΕΓΑΣ.

Πρόκειται για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Βάδην με ταυτόχρονη διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε και στο Fina Artistic Swimming World Series, το Παγκόσμιο Κυπελλο Καλλιτεχνικής Κολύμβησης δηλαδή, μία τόσο υψηλού επιπέδου αθλητική διοργάνωση απαιτεί μία δυνατή ομάδα εθελοντών.

Η οργανωτική επιτροπή ανακοίνωσε λοιπόν, με σχετική καθυστέρηση σε σχέση με την οργάνωση που υπήρξε για την Καλλιτεχνική Κολύμβηση, ότι έχει ανάγκη από εθελοντές που θα την υποστηρίξουν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 στον παραλιακό δρόμο.

Όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα είναι αναγκαίοι όχι μόνο την ημέρα του αγώνα αλλά και την παραμονή, δηλαδή στις 19 Απριλίου. Η χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών, η άδεια οδήγησης και η γνώση ξένων γλωσσών είναι εφόδια, τα οποία θα φανούν πολύ χρήσιμα.

Θα πρέπει να τονισθεί πως όλοι οι εμπλεκόμενοι θα έχουν ασφαλιστική κάλυψη από τον ΣΕΓΑΣ, ενώ θα χορηγηθούν βεβαιώσεις και μπλουζάκι εθελοντών. Υπεύθυνος συντονισμού των εθελοντών έχει ορισθεί ο κ. Κωνσταντίνος Χαριτόπουλος με τηλέφωνο επικοινωνίας το 6976 976 451.

Η συνάντηση των εθελοντών θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019, 18:00 με 21:00 στο Νομαρχείο. Όσοι πιστοί, προσέλθετε…