Προβλέψτε το αποτέλεσμα του τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης και κερδίστε φανέλα του ΑΟΞ, άλμπουμ Panini και έκπτωση Joma

H ημερομηνία του τελικού του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης πλησιάζει και το ThrakiSportS συνεχίζει τους διαγωνισμούς του, καλώντας σας να προβλέψετε τον φετινό κυπελλούχο και να κερδίσετε πλούσια δώρα.

Το προσεχές Σάββατο 20 Απριλίου και ώρα 17:00 θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης ανάμεσα στις ιστορικές ομάδες του Ορφέα και της Ασπίδας και ως εκείνη την ώρα έχετε την ευκαιρία να προβλέψετε το αποτέλεσμα και εφόσον το πετύχετε, να κερδίσετε. Και αυτή τη φορά καταφέραμε να κερδίζετε ΟΛΟΙ.

Τι κερδίζετε;

Ο πρώτος νικητής μια φανέλα φετινή του ΑΟΞ, της ομάδας δηλαδή που γεννήθηκε πριν κάτι παραπάνω από μισό αιώνα από την συγχώνευση του Ορφέα και τις Ασπίδας που κοντράρονται στον φετινό τελικό, προσφορά της εταιρείας αθλητικής ένδυσης Joma που ντύνει την ομάδα της Ξάνθης αλλά και δεκάδες άλλες ομάδες και ακαδημίες σε όλο τον κόσμο.

Αποτέλεσμα εικόνας για panini fifa 365 thrakisports

Ο δεύτερος νικητής κερδίζει, όπως κάναμε και με τον Έβρο και θα κάνουμε και με τον τελικό στο νομό Ροδόπης τον Μάιο, ένα φετινό άλμπουμ Panini Fifa 365 μαζί με όλα τα αυτοκόλλητα για να το συμπληρώσετε. Το φετινό πολυτελές άλμπουμ είναι 64 σελίδων και σε αυτό περιλαμβάνονται και τρεις ελληνικές ομάδες, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός.

Από εκεί και πέρα και όλοι όσοι προβλέψουν σωστά το αποτέλεσμα στον τελικό Ασπίδας Ξάνθης – Ορφέα Ξάνθης θα κερδίσουν από ένα κουπόνι γενναίας έκπτωσης 50% από την καινούρια συλλογή του e-shop της Joma (για όλα τα ήδη εκτός προϊόντων outlet), με δυνατότητα να εξαργυρωθεί οποτεδήποτε θελήσουν εντός του προσεχούς εξαμήνου.

Και αυτό είναι μόνο η αρχή, αφού το ThrakiSportS εξασφάλισε θα έχει αντίστοιχο διαγωνισμό και στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης, ενώ πάντα τρέχει ο διαγωνισμός του ThrakiSportS Champions League Predictor Game και ετοιμάζονται πολλές εκπλήξεις για το προσεχές διάστημα. Αρκεί να κάνετε τα ακόλουθα βήματα:

1ον) Like στην σελίδα του ThrakiSportS στο Facebook (αν δεν έχετε κάνει ήδη)

2ον) Like στην σελίδα της Joma στο Facebook (επίσης αν δεν έχετε κάνει ήδη)

3ον) Like στην επίσημη σελίδα της ελληνικής Panini στο Facebook (επίσης αν δεν έχετε κάνει ήδη)

4ον) Like και δημόσια κοινοποίηση (share) της συγκεκριμένης ανάρτησης του διαγωνισμού από το προσωπικό σας προφίλ στο facebook

5ον) Σχόλιο κάτω από την ανάρτηση του διαγωνισμού, με το οποίο θα προβλέπετε ποια ομάδα πιστεύετε θα κατακτήσει το κύπελλο και με ποιο αποτέλεσμα. Προσοχή, μας ενδιαφέρει σκορ στην κανονική διάρκεια των 90 λεπτών του αγώνα (σε περίπτωση που ο τελικός κριθεί στην παράταση ή στα πέναλτι θα πρέπει δηλαδή να αναφέρετε ισόπαλο αποτέλεσμα αλλά να μας έχετε προβλέψει ποιος θα κατακτήσει το κύπελλο). Ως γηπεδούχος θεωρείται η Ασπίδα και ως φιλοξενούμενος ο Ορφέας, συνεπώς άνευ άλλης διευκρίνισης στις απαντήσεις σας, αν κάποιος γράψει 1-0 θεωρούμε ότι προβλέπει νίκη της Ασπίδας με 1-0 και αν γράψει 0-1 θεωρούμε ότι προβλέπει νίκη του Ορφέα με 0-1.

Κάθε ένας μπορεί από κάθε προφίλ που διαθέτει να κάνει μόνο μία πρόβλεψη. Και μην καθυστερήσετε, γιατί όσο νωρίτερα λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να κερδίσετε εφόσον κάνετε σωστή πρόβλεψη. Καλή επιτυχία…