ΕΠΣ Ξάνθης: Μεταγραφή -έκπληξη από την Κεσσάνη στην Ασπίδα παραμονές του τελικού του Κυπέλλου

Με νέο γενικό αρχηγό θα αντιμετωπίσει η Ασπίδα Ξάνθης τον Ορφέα στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης το προσεχές Σάββατο.

Ο Απόστολος Πασλάκης συμφώνησε με τον Νίκο Καλαϊτζογλου για να αναλάβει πόστο στην ομάδα, η οποία ολοκλήρωσε την Κυριακή την πορεία της στη Γ’ Εθνική και επιστρέφει στο τοπικό πρωτάθλημα έχοντας προφανώς ως στόχο την αμεση επιστροφή στα εθνικά πρωταθλήματα.

Ο Καλαϊτζόγλου ήταν τα προηγούμενα χρόνια γενικός αρχηγός στην ομάδα του χωριού του, την Κεσσάνη Ερασμίου. Μετά την ήττα στην Μάνδρα από τον τοπικό Ερμή, το απόγευμα της Κυριακής, δημοσιοποίησε την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα μετά από τέσσερα χρόνια προσφοράς.

Ουσιαστικά επρόκειτο για κάτι που ήταν γνωστό σε όσους όφειλαν να γνωρίζουν. Ο ίδιος το βράδυ της Κυριακής έκανε γνωστή δημόσια από το προσωπικό του προφίλ στο facebook την αποχώρησή του από την θέση του γενικού αρχηγού της Κεσσάνης Ερασμίου, χωρίς ωστόσο να ανακοινώνει τον νέο του προορισμό.

Η ανάρτηση του Νικου Καλαϊτζόγλου αναφέρει τα εξής:

Και κάπου εδώ ένα όμορφο παραμύθι… Τελειώνει με το κεφάλι ψηλά όπως αρμόζει σε αυτή την ομάδα η οποία γεννα νικητές..
Στα 4 χρόνια που ήμουν σε αυτή την ομάδα κέρδισα εμπειρίες, φίλους μα πάνω από όλα μια δεύτερη οικογένεια ή όποια πάντα ήταν συσπειρωμενη σε αυτή την ιδέα που λέγεται Κεσσάνη Ερασμίου..
Καταφέραμε όλοι μαζί να ξυπνήσουμε αυτόν τον κοιμώμενο γίγαντα και να τον φτάσουμε εκεί που αξίζει..στην Α κατηγορια, με επιτυχίες παράλληλα στο κύπελλο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προέδρους Στέργιο Βαθρακα, Γεώργιο Χατζη και Γιώργο Μπατζιο οι οποίοι με στήριξαν με ολες τις δυνάμεις..
Βαγγελη Αποστολίδη, Χρήστο Μαλαδενη, Χρήστο Μαραντα και δάσκαλε Γιώργο Γκουρτσα ήσασταν μεγάλα σχολεία και ποδοσφαιρικά ‘πατερες’ ώστε να φτάσω σε αυτό το σημείο που είμαι..
Μα πάνω από όλα ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που συνεργάστηκαν μαζί μου και ήταν συνοδοιπόροι σε αυτό το παραμύθι..το τελευταίο χειροκρότημα και η αφιέρωση σας, στο γκολ.. Πραγματικά ήταν κάτι συγκινητικό..
Αποχωρώ γεμάτος..σαν ανθρωπος
Κάθε τέλος μια νέα αρχή..
Με εκτιμηση στο δεύτερο χωριό μου, το Ερασμιο
Ο πρώην γενικός αρχηγός του συλλογου
Νίκος Καλαιτζογλου
Συνεχίστε αυτό που κάνετε με μεράκι..