Γ’ Εθνική: Μπήκε αλλαγή στο ημίχρονο και πέτυχε 4 γκολ σε λιγότερο από μισή ώρα ο Πασχαλάκης

Ενα μοναδικό ρεκόρ σημείωσε ο Χρηστος Πασχαλάκης του Ορφέα Ξάνθης στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου στο γήπεδο του ΑΟΞ.

Αποτέλεσε την χρυσή αλλαγή του Μπάμπη Χατζημεστή, αφού μπήκε στον αγώνα στο ημίχρονο στη θέση του Γιάννη Καραγκιόζη και κατάφερε όχι απλά να σημειώσει το πραγματικό χατ τρικ (τρια γκολ σε ενα ημιχρονο), αλλά να βάλει και ένα παραπάνω – και όλα αυτά να τα καταφέρει σε λιγότερα από 30 λεπτά.

Συγκεκριμένα πέτυχε τέρματα λίγο πριν το 60′ με ωραίο σουτ, πέντε λεπτά αργότερα με πλασέ, στο 75′ επίσης με πλασέ και στο 88′ με σουτ που διαμόρφωσε το τελικό 6-0. Ίσως είναι μοναδική περίπτωση φέτος να μπαίνει κάποιος παίκτης ως αλλαγή στο ημίχρονο και να πετυχαίνει τέσσερα γκολ, όπως μοναδική περίπτωση ίσως είναι να είναι 0-0 το αποτέλεσμα στα πρώτα 45 λεπτά και να λήγει 6-0.

Σε κάθε περίπτωση, ο Χρήστος Πασχαλάκης έδειξε ότι είναι on fire ενόψει της αναμέτρησης με την Ασπίδα του Σάββατο, στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης…

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ