Γ’ Εθνική: Έξι γκολ σε ένα ημίχρονο ο Ορφέας με το βλέμμα στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης

Με το μυαλό περισσότερο στον τελικό του Κυπέλλου με την Ασπίδα, ο Ορφέας υποδέχθηκε στο γήπεδο του ΑΟΞ τον Εθνικό Σιδηροκάστρου για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθληματος της Γ’ Εθνικής και μετά από ένα άσφαιρο πρώτο ημίχρονο, πάτησε γκάζι και τον… διέλυσε με 6-0.

Κορυφαίος για την ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή ο Χρήστος Πασχαλάκης, ο οποίος μπήκε αλλαγή στο ημίχρονο και πέτυχε τέσσερα γκολ σε 30 λεπτά. Συγκεκριμένα, λίγο πριν το 60′ με ωραίο σουτ έκανε το 2-0, πέντε λεπτά μετά με πλασέ το 3-0, δέκα λεπτά αργότερα το 4-0 και λίγο πριν το 90′ με σουτ το τελικό 6-0.

Το σκορ είχε ανοίξει στο 48′ ο Μπουνταγκίδης από ασίστ του Βασίλη Καραγκιόζη, ενώ δέκα λεπτά πριν το τέλος του ματς πέτυχε τέρμα και ο Ξαντινίδης με σουτ, ανεβάζοντας εκείνη την στιγμή τον δείκτη του σκορ στο 5-0.

Παιχνίδι που δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής, με τον Ορφέα να δείχνει τα δόντια του ενόψει του μεγάλου τελικού του ερχόμενου Σαββάτου.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος (70′ Μαυρόπουλος Γ.), Τζαμπάζ Χακή, Μπουνταγκίδης, Χασάνογλου (76′ Ζυγκολλάρι), Μακράκης, Μαυρόπουλος Λ., Καραγκιόζης Β., Τορομανίδης, Χίντ Ιμέρ (46′ Ξαντινίδης), Καραγκιόζης Γ. (46′ Πασχαλάκης), Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ: Γκαϊδατζάκης, Βεντούζης, Σαμαράς Ν., Σαμαράς Κ. (46′ Μιχαλέρης), Αγγελίδης, Ευσταθιάδης (85′ Βελίκης), Πετρίδης, Τσεμπερίδης, Γερμανλής, Παπίτσας, Παρούκας