Volley League: 6+1 tips για τον τρίτο (και τελευταίο;) αγώνα των πλέι άουτ Εθνικού-ΑΕ Κομοτηνής

Η ώρα της κρίσης πλησιάζει για τις δύο ομάδες της Θράκης που συνεχίζουν την Τετάρτη τις μονομαχίες τους για την παραμονή στην Volley League.

Ο Εθνικός υποδέχεται στην Αλεξανδρούπολη την Κομοτηνή και προηγείται με 2-0 νίκες. Χρειάζεται άλλη μία για να εξασφαλίσει την παραμονή.

Όπως πριν από κάθε επισημο παιχνίδι, το ThrakiSportS σας παρουσιάζει 6+1 tips για τον αγώνα.

1. Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης σε τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος με την ΑΕ Κομοτηνής έχει χάσει μόλις ένα σετ, το περασμένο Σάββατο. Στα δυο ματς του πρωταθλήματος και στο πρώτο ματς της σειράς των πλέι άουτ πριν μια εβδομάδα, κέρδισε με 3-0. Η ομάδα του Εβρου θέλει να τελειώσει την παραμονή από τον τρίτο αγώνα ώστε να μην μπει σε περιπέτειες.

2. Το πρόβλημα με τον Μπενγκολέα παραμένει για τους Εβρίτες αλλά ο Νικολακάκης έχει σταθεί επάξια στο ύψος των περιστάσεων και όχι αδικαιολόγητα έπλεξε το εγκώμιό του ο Μουστακίδης. ΆΛλο εμφανές πρόβλημα δεν αντιμετωπίζουν οι Αλεξανδρουπολιτες και όλα δείχνουν ότι θα πάνε για να καθαρίσουν τη νίκη και την παραμονή.

3. «Σε έναν αγώνα παίζουμε όλη τη χρονιά. Είμαστε τόσο κοντά και τόσο μακριά από την παραμονή μας στην κατηγορία. Η ομάδα μας έχει δείξει πως αξίζει να μείνει στην Volley League και δεν αναφέρομαι μόνο στις αναμετρήσεις με την Κομοτηνή αλλά σε όλη μας την πορεία στο πρωτάθλημα. Ας τελειώσουμε με το καλό και θα κάνουμε τον απολογισμό μας», είπε ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης στην επίσημη σελίδα της ΕΣΑΠ.

4. «Ολα μπορούν να γίνουν. Εχουμε ακόμα μία ευκαιρία. Τα ματς κρίνονται στο γήπεδο. Ξέρουμε τις αδυναμίες μας αλλά έχουμε πίστη και πάθος για να πάρουμε μία νίκη που θα αλλάξουν τα δεδομένα», δήλωσε από την πλευρά του ο προπονητής της ΑΕ Κομοτηνής Ηλίας Κρεούζης που δεν σταματά να ελπίζει παρά την δεινή θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του.

5. Για την ΑΕ Κομοτηνής δεν είναι μόνο ότι βρίσκεται πίσω με 2-0 στις νίκες. Το κλίμα δεν είναι καλό ενώ έχουν έρθει και οι ατυχίες. Στο τροχαίο του Χριστόφα που έχασε την υπόλοιπη σεζόν, προσθέστε και τα προβλήματα των Μαρούλη και Ρουσλάν. Μια ομάδα σαν την Κομοτηνή που δεν έχει πρωτοκλασάτους παίκτες, η απουσία ενός αδυνατίζει πολύ όλο το σύνολο. Φανταστείτε τι συμβαίνει όταν οι απουσίες πρωτοκλασάτων είναι τρεις.

6. Διαιτητής της τρίτης αναμέτρησης των πλέι άουτ ανάμεσα στις δυο ομαδες ορίστηκαν οι Βασιλειάδης και Ιωαννίδης. Αν νικήσει ο Εθνικός, η σειρά ολοκληρώνεται εδώ, οι Εβρίτες παραμένουν στην Volley League και η ΑΕ Κομοτηνής υποβιβάζεται στην Α2 Ανδρών. Αν νικήσουν οι φιλοξενούμενοι, τότε οι δυο ομάδες θα ανανεώσουν το ραντεβού τους για το γυμναστήριο του 2ου Λυκείου Κομοτηνής το Σάββατο.

7. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19.00 αντί στις 18.00 που αρχικά είχε προγραμματιστεί και ερωτηματικό αποτελεί αν θα υπάρχει σημαντική προσέλευση φιλάθλων. Τηλεοπτική ή ραδιοφωνική κάλυψη δεν θα υπάρχει, ωστόσο θα υπάρχει live text ενημέρωση από το ThrakiSportS, όπως συνέβη σε όλα τα επίσημα παιχνίδια όλη την χρονιά τόσο για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης όσο και για την ΑΕ Κομοτηνής.